Återställ raderade filer och foton

Återställ raderade filer och foton

Återställ raderade filer och foton 1280 853 GladTeknik A/S

Du kan av misstag radera dina filer och bilder på din dator. Du kanske trodde att du redan hade flyttat den till en annan plats, eller att du hade tagit en säkerhetskopia, eller så kanske du inte vet vad som hände alls. Ändå är det en ångestprovokerande situation, för vad i världen gör du för att få dina viktiga filer och älskade bilder tillbaka på din dator? De raderade filerna kan vara allt från skoluppgifter, arbetsdokument, semesterbilder, bröllopsinbjudningar och andra saker. Hur som helst är det hemskt att förlora.

Återställ raderade filer

Om du upptäcker att du eller någon annan har raderat filer från din dator som du inte kan återställa från papperskorgen är det först och främst viktigt att du inte sparar nya objekt på din dator eller installerar nya program. För när du gör det riskerar du att hårddisken skrivs över och därmed vill ha möjlighet återställa de raderade filerna försvinner när den gamla (borttagna) informationen försvinner helt. Vi rekommenderar därför att du stänger av datorn och får den tillbaka till oss på en av våra verkstäder, så hjälper vi dig så gott vi kan. Vi har experter på dataåterställning som vet exakt hur dina filer kan återställas. Det finns många program som lovar att hjälpa till med att återställa raderade filer, men om du inte är expert på det, rekommenderar vi att du inte kastar dig i det, särskilt om det är mycket viktigt att du får dina filer återställda. Det är bättre att lämna in din dator till någon expert på dataåterställning, till exempel oss i GladTeknik.

Om dina filer fanns i molnet

Om dina filer fanns i molnet, dvs. online-lösningar som Google Drive, Dropbox, iDrive eller något annat, då kan du vanligtvis återställa raderade filer på cirka 30 dagar genom att logga in på ditt konto och hitta funktionen för att återställa raderade filer. Det finns dock ingen garanti, men det är värt ett försök. Ibland kommer du också att kunna kontakta den tekniska supporten för lösningen och få ytterligare hjälp, eventuellt mot en avgift. Om du vill ha vår hjälp för att återställa filer från molnlösningar kan vi också stödja den.