GladTeknik Esbjerg
GladTeknik Esbjerg - Expertis Nära Dig!
Besök GladTeknik i Esbjerg - Vi är här för att hjälpa dig!

GladTeknik Esbjerg

Teknologi i trygga händer

Välkommen till GladTeknik Esbjerg – din lokala expert på elektronikreparationer. Med en kombination av erfarenhet, expertis och kundservice är vi ditt förstahandsval för reparationer i Esbjerg och omgivningarna.

Inlämningsservice vid KFUM i Esbjerg

Vårt inlämningsställe i Esbjerg drivs i samarbete med KFUM:s Sociala Arbete och deras GO Gaming-projekt. Projektet arbetar för att förbättra välmåendet för socialt utsatta ungdomar genom gaming, och nu får de även praktisk erfarenhet av teknik genom sin roll på vårt inlämningsställe. Det är en unik möjlighet att kombinera teknisk expertis och socialt arbete i en meningsfull kontext.

Det vi erbjuder

Har din dator kraschat? Har din telefon hamnat i vattnet? Eller behöver du support för ditt nätverk? Oavsett ditt behov är GladTeknik Esbjerg här för att hjälpa till.

Så här lämnar du in i Esbjerg

Det är enkelt att lämna in din enhet hos oss i Esbjerg. Ring oss på +45 41 33 34 35 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär för att boka en tid.

Därför ska du välja GladTeknik i Esbjerg

Vi har många års erfarenhet av att reparera elektronik och har hjälpt tusentals kunder att återuppliva sina enheter. Våra tekniker är certifierade och utbildade i de senaste teknikerna.

Kvalitetsservice

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten på våra reparationer. Alla våra reservdelar är noggrant utvalda och testade för att säkerställa att de uppfyller våra höga standarder.

Kundservice

Du är alltid vår högsta prioritet. Vi erbjuder en problemfri upplevelse från det ögonblick du kommer in i butiken eller kontaktar oss online.

Vi erbjuder:

  • Datorreparationer
  • Reparation av Macs
  • Reparation av iPhones
  • Reparation av iPads
  • Utgående teknisk hjälp
  • Fjärrsupport

Listan är inte uttömmande. Fråga efter det du saknar.

Kontakta oss

Adress: Randersvej 44, 6700 Esbjerg

E-post: support@gladteknik.dk

Telefon: +45 41 33 34 35

Öppettider: Efter överenskommelse.

Du kan också använda vårt kontaktformulär eller skapa ett ärende.

GladTeknik Esbjerg 1

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande