GladTeknik Gislinge

Professionell teknikservice inom räckhåll. Vi erbjuder expertreparation och underhåll av dina elektroniska enheter. Besök oss för pålitlig service av smartphones, surfplattor och datorer.

Välkommen till GladTeknik Gislinge

GladTeknik erbjuder nu professionell teknikservice i Gislinge. Vi är ditt pålitliga inlämningsställe för alla typer av elektroniska reparationer. Oavsett om det gäller din smartphone, surfplatta eller dator, står vårt team redo att hjälpa dig med expertis och engagemang.

Våra tjänster

Vår service omfattar reparationer av en mängd olika elektroniska enheter. Vi reparerar smartphones, surfplattor, datorer och mycket mer. Med vår expertis garanterar vi att dina enheter är i goda händer. Vi förstår vikten av snabb och effektiv service, så att du kan få tillbaka dina enheter så snabbt som möjligt.

Hitta Oss i Gislinge

Du kan hitta vårt inlämningsställe på följande adress: Kæret 11, 4532 Gislinge. Här är vi alltid redo att ta emot dina enheter för reparation. Det är enkelt och bekvämt att lämna in dina enheter hos oss.

Kontakta oss

Har du frågor om reparation eller våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss. Vi står alltid redo att hjälpa dig och svara på dina frågor.

Kontakta oss

Adress: Kæret 11, 4532 Gislinge

E-post: support@gladteknik.dk

Telefon: +45 41 33 34 35

Inlämning efter överenskommelse

Du kan också använda vårt kontaktformulär eller skapa ett ärende

Om GladTeknik

På GladTeknik strävar vi efter att erbjuda den bästa servicen och reparationen till våra kunder. Med många års erfarenhet inom reparation och underhåll av elektroniska enheter är vi din föredragna partner när det gäller teknikservice.

GladTeknik Gislinge 1

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande