GladTeknik Odense

Reparation i Odense - Snabb och Pålitlig Service.
Vi stödjer Dator, Mac, TV, Tablets, Internet, E-post, iPhone, iPad och mycket mer.
Vi erbjuder även fjärrsupport.

GladTeknik i Odense

Välkommen till GladTeknik Odense där din teknik är i trygga händer!

Välkommen till GladTeknik Odense – din föredragna plats för reparation av datorer och iPhones. Oavsett om du har en Mac, en iPad, en dator eller en iPhone, är vi de specialister du kan lita på.

Om du vill lämna in i Odense är det så enkelt som att ta telefonen och ringa oss på +45 41 33 34 35. Du kan också skriva till oss via vårt kontaktformulär.

Därför ska du välja GladTeknik i Odense

  • Erfarenheten Gör Skillnaden: Med många års erfarenhet av att reparera både datorer och mobila enheter som iPhone och iPad har vi byggt upp en expertis som är svår att matcha.
  • Kvalitet Framför Allt: Oavsett om det gäller en Mac-reparation, ett iPhone-skärmbyte eller någon annan form av teknisk service, använder vi endast reservdelar av högsta kvalitet.
  • Kunden i Centrum: Oavsett om du kommer in med en dator, en Mac, en iPhone eller en iPad kommer du att uppleva att vår kundservice alltid är i toppklass.

GladTeknik Odense erbjuder följande:

  • Datorreparationer: Oavsett märke eller modell är din dator i trygga händer hos oss.
  • Mac-reparationer: Vårt team är specialutbildat för att hantera alla typer av Mac-reparationer. iPhone och iPad-reparation: Från batteribyte till mjukvaruuppdateringar, vi är din go-to plats för iPhone och iPad-reparationer i Odense.
  • Utgående teknisk hjälp: Behöver du hjälp hemma? Vi kommer till dig.
  • Fjärrsupport: Om du stöter på problem med din e-post eller annan programvara står våra tekniker redo att assistera dig på distans.

Detta är bara ett urval av vad vi erbjuder. Har du specifika behov? Tveka inte att kontakta oss.

Kontaktinformation

Adress: Sankt Jørgens Gade 131, 5000 Odense

E-post: support@gladteknik.dk

Telefon: +45 41 33 34 35

För ytterligare förfrågningar eller för att skapa ett ärende, vänligen använd vårt kontaktformulär.

GladTeknik Odense 1

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande