iPad Pro 11” reparation
Är din iPad Pro 11” trasig och i behov av reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPad Pro 11” till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av iPad Pro 11”

iPad Pro 11” är en kompakt, lätt och praktisk iPad som kan användas för både privat och arbetsrelaterade ändamål. Genom tiderna har det släppts flera generationer av modellen. Det inkluderar första generationen från 2018, andra generationen från 2020 och tredje generationen från 2021. Hos GladTeknik har vi stor erfarenhet av att reparera alla dessa olika iPads.

Om du har en iPad Pro 11” som har gått sönder, så vänta med att ge upp hoppet. I de flesta fall kan vi åtgärda de skador som uppstått, oavsett om det handlar om en skärm som är trasig eller ett defekt batteri.

Reparation av iPad Pro 11” i Köpenhamn och på resten av Själland

Som konsument bör du inte själv försöka reparera din iPad när olyckan är framme. iPads är enkla att använda, men utan rätt specialkunskap och verktyg kan de vara svåra att reparera. Därför bör alla reparationer överlåtas till erfarna tekniker. Vi anställer några av landets mest skickliga tekniker, så du kan tryggt få din iPad Pro 11” reparerad hos oss.

GladTeknik täcker inte hela landet, men vi finns i Köpenhamn och på resten av Själland.

Vi har en verkstad eller inlämningsställe nära dig

GladTeknik erbjuder reparation av iPad Pro 11” för alla på Själland. För att få din iPad reparerad hos oss behöver du bara lämna in den antingen på en verkstad eller ett inlämningsställe. Om du ser på vår växande lista över verkstäder och inlämningsställen kommer du sannolikt att finna att det också finns en verkstad eller inlämningsställe nära dig. Vi ser fram emot att ta emot dig och din iPad Pro 11”.

iPad Pro 12.9” reparation

Reparation av skärmen på iPad Pro 11”

Precis som du kan ha oturen att förstöra skärmen på din iPhone, kan skärmen på din iPad också gå sönder om du är otur. Det finns ingen anledning till panik om det skulle hända. Vi har utfört många skärmreparationer, så vi kan också byta skärmen på din iPad Pro 11”.

En reparation av skärmen kan bli nödvändig om du har tappat din enhet, trampat på den eller satt dig på den, så att skärmen har spruckit. Vissa skärmproblem är mer omfattande än andra, men när skadan väl är skedd, är en skärmbyte den enda lösningen.

Reparation av batteriet i iPad Pro 11”

Det kan vara mycket irriterande att behöva ladda sin surfplatta hela tiden. Tyvärr kan det bli nödvändigt om batteriet efter några års användning har blivit trögt. Batteriet slits lite i taget, och vid något tillfälle kan det bli nödvändigt att byta det.

Önskar du en reparation av batteriet i en iPad Pro 11”? Då sträck ut handen till oss och låt oss ta hand om det.

Reparation av bakstycke, kamera m.m.

Våra tekniker kan inte bara byta skärm och batteri på din iPad Pro 11”. Det är också möjligt att få bakstycket, kameran m.m. reparerat eller utbytt. Ja, faktiskt finns det nästan inga skador och fel vi inte kan åtgärda. Om du är osäker på vad din surfplatta lider av, kan vi göra en grundlig felsökning.

Reparation av iPad Pro 11” på under 24 timmar (*)

Vi erbjuder expressreparation av iPad Pro 11”.

Reparationstiden varierar från fall till fall. I majoriteten (9 av 10 fall)* av ärendena kan vi reparera den skadade iPad Pro 11” på under 24 timmar. Det dröjer därför inte många timmar innan du har din surfplatta i din ägo igen.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande