iPhone 11 Pro reparation
Är din iPhone 11 Pro trasig och behöver repareras?
Vi erbjuder snabbreparation av iPhone 11 Pro till bra priser i Köpenhamn och i resten av Själland.

Reparation av iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro var Apples toppmodell 2019 och anses fortfarande vara en utmärkt telefon idag.

Har du en iPhone 11 Pro som olyckligtvis har gått sönder på grund av slitage eller en olycka? Då kan du komma förbi GladTeknik, om du bor i Köpenhamn eller någon annanstans på Själland. Vi har reparerat många iPhones genom tiderna, och vi kan också reparera din.

Reparation av iPhone 11 Pro i Köpenhamn och på resten av Själland

iPhone 11 Pro har många fina egenskaper och god hållbarhet. Även om telefonens delar är av hög kvalitet kan den gå sönder. Vissa skador beror på olyckor, där ägaren har tappat den på marken eller ner i toaletten. Andra skador beror på slitage, som till exempel ett dött batteri efter flera års användning.

Oavsett orsaken till att du behöver reparera din iPhone 11 Pro, kan du få den reparerad hos GladTeknik. Våra tekniker skulle vara stolta över att få reparera din smartphone. Kom förbi en av våra verkstäder eller inlämningsställen i Köpenhamn eller någon annanstans på Själland.

iPhone 11 Pro reparation 1

iPhone 11 Pro reparation 2

Byte av skärm eller batteri på iPhone 11 Pro

Vi erbjuder många olika reparationer av iPhone 11 Pro. Vissa reparationer är mer efterfrågade än andra.

Byte av skärm och batteri är några av de reparationer vi gör mest. Har du en iPhone 11 Pro med en trasig skärm eller ett defekt batteri, då vet du vart du ska vända dig. Vi byter batteriet eller skärmen, så att du kan få tillbaka din smartphone i gott skick.

Reparation av kamera, högtalare, mikrofon mm. på iPhone 11 Pro

Det är självklart inte bara skärmen eller batteriet som kan gå sönder på en iPhone 11 Pro. Det kan också hända med de andra delarna. Du kan till exempel uppleva att kameran, högtalaren eller mikrofonen inte längre fungerar. Om det är fallet kan du inte utnyttja din smartphone till fullo, vilket är tråkigt. Hjälpen är nära eftersom vi erbjuder alla vanliga reparationer.

Reparationer av hög kvalitet med nöjd kund-garanti

iPhone 11 Pro är en kvalitetstelefon, och därför bör den också repareras på ett ställe där det är garanti för reparationer av hög kvalitet. Just kvalitetsreparationer är något som vi erbjuder.

För att utföra en kvalitetsreparation är det inte bara nödvändigt att använda reservdelar av hög kvalitet. Det rätta verktyget måste också användas, och teknikern som utför reparationen måste ha stor expertis. Alla dessa kriterier uppfyller GladTeknik.

Få ett prisförslag på reparation av iPhone 11 Pro

Vill du känna till priset på reparationen innan du lämnar in din iPhone 11 Pro hos oss? Då behöver du bara kontakta oss via telefon eller e-post. Då får du ett prisförslag på reparationen, och du kan besluta vad som ska hända härnäst. Om vi ska reparera enheten behöver du bara komma förbi en av våra verkstäder eller inlämningsställen. Du får en översikt över alla våra platser längst ner på hemsidan.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande