iPhone 12 mini reparation
Är din iPhone 12 Mini trasig och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 12 Mini till bra priser i Köpenhamn och resten av Själland.

Reparation av iPhone 12 Mini

iPhone 12 Mini blev en enorm hit när modellen lanserades i slutet av 2020, och det var inte utan anledning. Modellen erbjuder bland annat en A14-chip, 5G-prestanda, kompakt design och mycket mer.

Även nya och välrecenserade iPhones kan gå sönder, och här är iPhone 12 Mini inget undantag. Du kan till exempel tappa enheten på marken eller i toaletten, så att skärmen går sönder, eller enheten blir vattenskadad. I dessa och andra fall är reparation nödvändig.

Expressreparation av iPhone 12 Mini

Du har förmodligen köpt din iPhone 12 Mini för att njuta av den under många år. Därför kan fel och skador på enheten vara en källa till stor frustration. Var medveten om att de flesta skador kan åtgärdas. Vi har kompetenta tekniker som är passionerade om att ge mobiltelefoner nytt liv. De skulle också gärna reparera din mobil.

Ska vi reparera din iPhone 12 Mini med expresshastighet? Skapa ett ärende på vår hemsida och kom förbi med enheten. I 9 av 10 fall kan vi reparera den inom 24 timmar.

Konkurrenskraftiga priser och garanti för tillfredsställelse

Du har förmodligen betalat ett högt pris för din iPhone 12 Mini, men det betyder inte att det är dyrt att få den reparerad. Hos GladTeknik behöver du inte oroa dig för höga priser för reparation. Vi är stolta över att ha konkurrenskraftiga priser på alla reparationer – från skärm- eller batteribyte till kamerareparation.

Förutom konkurrenskraftiga priser, vill vi också framhäva att vi ger garanti för tillfredsställelse. Du ska vara nöjd när du får din iPhone 12 Mini reparerad hos oss, och därför ger vi garanti.

iPhone 12 mini reparation 1

iPhone 12 mini reparation 2

Skärmbyte på iPhone 12 Mini

Den mest efterfrågade reparationen av iPhone 12 Mini är ett skärmbyte.

De flesta ägare av en iPhone har råkat tappa deras iPhone en eller flera gånger, och ibland leder det till skador på skärmen. Det kan hända om enheten landar olyckligt, eller om enheten tappas på en hård yta, till exempel ett kakelgolv.

Om du har förstört skärmen på din iPhone 12 Mini och därför gärna vill ha en ny skärm, kan du tryggt lämna uppgiften till oss.

Batteribyte på iPhone 12 Mini

iPhone 12 Mini bör, beroende på hur mycket du använder den och vad du använder den till, kunna användas en dag eller två utan att behöva laddas. Om din enhet behöver laddas upp flera gånger om dagen, kan det bero på att det är något fel på batteriet. Det kan bli trögt med tiden, och den mest effektiva lösningen är att byta batteriet.

Batteribyte i en iPhone 12 Mini är en enkel reparation, som våra tekniker kan göra snabbt och till ett rättvist pris.

Reparera din iPhone 12 Mini för plånbokens och miljöns skull

Det finns många skäl att reparera en iPhone 12 Mini om den är trasig. Det gäller särskilt om alternativet är att telefonen ska kasseras.

Om du får din mobil reparerad och därmed förlänger dess livslängd, gör du både din ekonomi och miljön en stor tjänst. Det är en äkta win-win situation. Du kan läsa vår gröna politik här.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande