iPhone 12 Pro Max reparation
Är din iPhone 12 Pro Max trasig och behöver repareras?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 12 Pro Max till bra priser i Köpenhamn och resten av Själland.

Reparation av iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max är fullspäckad med modern mobilteknik och har en massa funktioner. Modellen är bland annat 5G-kompatibel, har en stor 6,7-tums skärm och ett exklusivt utseende. Det finns många skäl att köpa en sådan här smartphone från Apple.

Har du valt att investera i en iPhone 12 Pro Max men varit så olycklig att enheten har gått sönder? Då ska du veta att våra dedikerade tekniker kan reparera telefonen.

Reparation av iPhone 12 Pro Max till fördelaktiga priser

iPhone 12 Pro Max är en kvalitetstelefon på alla sätt, men även en telefon av hög kvalitet kan gå sönder.

Vissa fel och skador kan ses med blotta ögat, medan andra är mindre synliga. En spräckt skärm är svår att missa, medan andra skador som ett dåligt batteri eller en defekt mikrofon är svårare att se. Du kommer dock sällan att vara osäker på om din iPhone behöver repareras.

Vill du att din iPhone 12 Pro Max ska bli som ny igen? Då ska du få de skador eller fel som har uppstått åtgärdade. Det enda du behöver göra är att lämna in enheten för reparation hos oss. Sen tar vi hand om resten.

iPhone 12 Pro Max reparation 1

iPhone 12 Pro Max reparation 2

Reparation av skärm på iPhone 12 Pro Max

Skärmen på en iPhone 12 Pro Max täcker hela framsidan, och därför är skärmen extra utsatt om enheten tappas på golvet. Därför är det extra viktigt att du tar hand om din mobil och ger den ett fodral och skyddar skärmen.

Även de mest förnuftiga ägarna av iPhone 12 Pro Max kan råka ut för att skärmen går sönder. När eller om det händer behöver skärmen bytas ut, och det bör överlämnas till en tekniker. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att enkelt och säkert byta skärmen.

Reparation av batteriet i iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max har kritiserats för att ha ett mindre batteri än sin lillebror iPhone 11 Pro Max. Medan skärmen har blivit större har batteriet blivit mindre, vilket är en nackdel. Modellen har dock en rimlig batteritid.

Har batteriet i din iPhone 12 Pro Max börjat bli trögt, och tyder allt på att det börjar bli slitet? Då kommer en batterireparation att vara den rätta lösningen. Denna reparation kan vi utföra hos GladTeknik.

Andra fel och skador som kräver teknikerhjälp

Det är inte bara trasiga skärmar och defekta eller tröga batterier som kan bytas ut av en tekniker. Du kan också få hjälp i andra situationer. Listan över möjliga fel och skador är lång. Till exempel kan kameran eller mikrofonen gå sönder, och sådana skador kan endast åtgärdas med rätt expertis.

Varför fungerar inte min iPhone 12 Pro Max?

Det kan finnas många orsaker till att din iPhone 12 Pro Max inte fungerar som den ska.

Du har kanske själv några förslag på varför enheten inte fungerar perfekt, men om du vill ha full klarhet, låt en av våra tekniker gå igenom din mobil. Då får vi reda på vad som är fel med telefonen och vi tar hand om den nödvändiga reparationen.

Reparationer av hög kvalitet i Köpenhamn och resten av Själland

GladTeknik utför enbart reparationer av högsta kvalitet. Det gäller också när det kommer till reparation av iPhone 12 Pro Max. Få till exempel skärmen, bakomslaget, kameran eller något helt annat utbytt med säkerhet för att kvaliteten på de använda reservdelarna är i topp.

De kvalitetsrika reparationerna utförs i våra verkstäder. Du behöver inte nödvändigtvis bo nära en av våra verkstäder för att kunna få din mobil reparerad. Vi har nämligen inlämningsställen på flera platser i Köpenhamn och andra ställen på Själland.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande