iPhone 12 Pro reparation
Är din iPhone 12 Pro trasig och i behov av reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 12 Pro till bra priser i Köpenhamn och i resten av Själland.

Reparation av iPhone 12 Pro

I skrivande stund (december 2022) är iPhone 12 Pro en av de bästa smartphones på marknaden med dess bra kamera, snygg design och användarvänliga gränssnitt. Detta kommer att förändras när nya smartphones kommer ut, men du kan förvänta dig att din iPhone 12 Pro kommer att vara en bra mobil långt fram i tiden.

Om din iPhone 12 Pro har fel eller skador bör du samarbeta med en erfaren tekniker. Vi har stor erfarenhet av att reparera iPhones, inklusive den nämnda modellen, så du och din iPhone är i trygga händer hos oss.

Reparation av iPhone 12 Pro i högsta kvalitet

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten när vi reparerar mobiltelefoner eller annan elektronik. Vi vet att kvaliteten på det utförda arbetet och reservdelarna har stor betydelse för elektronikens livslängd. Om du också är kvalitetsmedveten, låt oss reparera din iPhone 12 Pro.

Det är avgörande att våra kunder är nöjda när våra tekniker reparerar elektroniken. Därför erbjuder vi garanti för nöjdhet. Om du letar efter en erfaren och serviceinriktad reparatör med erfarenhet av att reparera iPhone 12 Pro, har du kommit rätt.

iPhone 12 Pro reparation 1

iPhone 12 Pro reparation 2

Trasig skärm på iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro har en stor, vacker skärm som kan gå sönder om du tappar den på golvet eller om den utsätts för stötar och slag. Vi kan se till att din smartphone blir som ny igen genom att byta skärmen.

För att undvika framtida skador på din iPhone 12 Pro-skärm rekommenderar vi att använda ett bra och stadigt skal. Det är också en god idé att använda någon form av skärmskydd. Så kan du undvika de flesta skador på skärmen.

Defekt batteri i iPhone 12 Pro

När du köper en iPhone 12 Pro är det endast en begränsad garanti på batteriet. Under normala omständigheter erbjuds ett års garanti på batteriet. Om du efter denna period upplever att batteriet är trögt eller direkt defekt, kan du få det reparerat hos GladTeknik.

Efter flera hundra laddningar och urladdningar kan batteriet bli trögt, vilket kommer att märkas genom att enheten blir sämre och sämre på att hålla laddningen.

Övriga reparationer av enheten

Vi erbjuder också andra reparationer av iPhone 12 Pro än de redan nämnda.

Förutom skärmen och batteriet, som kan bytas vid behov, erbjuder vi att reparera kameran, mikrofonen, högtalaren och många andra delar. Om du har konkreta frågor kan du kontakta oss via telefon eller e-post.

Information om priser för reparation av iPhone 12 Pro

På vår hemsida hittar du inga priser för reparation av iPhone 12 Pro. Priserna är dock aldrig mer än ett e-postmeddelande eller ett samtal bort, eftersom du kan få reda på priset för en given reparation genom att kontakta oss. Samtidigt kan vi informera dig om när vi kan reparera din telefon.

Vi utför reparationen på under 24 timmar(*)

I 9 av 10* fall kan vi reparera din iPhone 12 Pro på under 24 timmar, om det handlar om en av de vanliga reparationerna som skärm- eller batteribyte. Flera saker kan påverka reparationstiden, men vi strävar alltid efter att göra väntetiden så kort som möjligt.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande