iPhone 14 Plus reparation
Har din iPhone 14 Plus gått sönder och behöver repareras?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 14 Plus till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av iPhone 14 Plus

2022 var året då iPhone 14 Plus kom ut på marknaden. Som namnet antyder, är det storebror till iPhone 14. Denna modell kommer bland annat med en något större skärm (6,7”) och lite längre batteritid. Om du vill ha maximal skärmyta och batteritid, är iPhone 14 Plus ett bra val.

GladTeknik står till ditt förfogande om din iPhone 14 Plus har gått sönder på något sätt. Vi kan till exempel byta skärmen eller batteriet på enheten om det är någon av dessa delar som är trasiga. Vi erbjuder också andra reparationer av denna iPhone.

Professionell reparation av iPhone 14 Plus inom 24 timmar

iPhone 14 Plus är en innovativ och modern smartphone som bara bör repareras av kompetenta personer. Hos GladTeknik har vi tekniker som kan reparera iPhone 14 Plus och andra populära smartphones från Apple. Du har därför kommit rätt om din smartphone behöver repareras och du vill lämna uppgiften till en erfaren tekniker.

Vi kan reparera de flesta iPhone 14 Plus inom 24 timmar. Du behöver därför bara vara utan din telefon en kort tid. Vill det gå extra snabbt kan du skapa ditt ärende hemifrån på vår hemsida, så kommer du före i kön.

iPhone 14 Plus reparation 1

iPhone 14 Plus reparation 2

Reparation av skärm på iPhone 14 Plus

iPhone 14 Plus är på många sätt en revolutionerande smartphone, men vi har fortfarande inte kommit så långt att det är möjligt att presentera en mobil med en okrossbar skärm. Därför bör du vara försiktig med din iPhone så att skärmen inte går sönder.

Skärmen på din iPhone 14 Plus kan bli skadad om du tappar den på golvet och den landar olyckligt. Det är aldrig roligt att vända på telefonen och upptäcka att skärmen är trasig, men hjälpen är nära. Vi byter skärmen snabbt och enkelt.

Reparation av batteri i iPhone 14 Plus

iPhone 14 Plus har en lång batterilivslängd, men det betyder inte att batteriet inte kan bli dåligt över tid. Efter flera laddningar och urladdningar är det normalt att dess effektivitet minskar. Det går ofta att leva med i början, men om du upplever att batteriet har blivit mycket dåligt kan du få det utbytt hos GladTeknik.

Behöver din iPhone 14 Plus ett batteribyte? Skapa då ditt ärende med några få klick på vår hemsida.

Vi kan också reparera andra skador och fel på iPhone 14 Plus

Ovan har vi framhävt två reparationer av iPhone 14 Plus – reparation av skärm och batteri. Det beror naturligtvis på att dessa reparationer är de mest efterfrågade. Det är ingen hemlighet att vi också erbjuder andra reparationer. Kontakta oss därför om du har en iPhone 14 Plus med andra skador eller fel än de nämnda. Vi felsöker och informerar dig om vilken reparation som är nödvändig för att fixa mobilen.

Begär offert för reparationer

Vill du veta vad en iPhone 14 Plus-reparation kostar?

Då behöver du bara skriva eller ringa till oss. Innan vi börjar med en reparation informeras du om priset, så det är fullständig transparens. Du kan också ställa frågor om du är osäker på något.