iPhone 14 Pro Max reparation
Är din iPhone 14 Pro Max trasig och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 14 Pro Max till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro Max skiljer sig från iPhone 14 Pro genom att både ha en större skärm (6,7″ istället för 6,1″) och en längre batteritid (upp till 95 timmar istället för upp till 75 timmar). Argumenten för att skaffa denna smartphone är därför många.

Är din nuvarande smartphone just en iPhone 14 Pro Max, är GladTeknik stället du ska vända dig till om den går sönder. Om olyckan är framme och skärmen, batteriet eller något annat har gått sönder, är vi redo att hjälpa. Vi erbjuder hållbara reparationer av högsta kvalitet.

Här kan du få din iPhone 14 Pro Max reparerad

Hos GladTeknik reparerar vi både nyare och äldre iPhones. Vi reparerar bland annat iPhone 14 Pro Max. Om du har denna smartphone och den behöver repareras, har du kommit rätt. Vi täcker hela Köpenhamn och resten av Själland med våra reparationer, eftersom vi har många inlämningsställen.

Listan över reparationer vi kan utföra är lång. De vanligaste reparationerna består av reparation av skärm och batteri, men vi erbjuder också att byta många andra delar på din enhet. Oavsett vad din iPhone 14 Pro Max lider av, är du därför i goda händer hos våra tekniker.

iPhone 14 Pro Max reparation

Reparation av skärm på iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro Max kommer med en stor (6,7″) kant-till-kant skärm med en imponerande hög upplösning. Skärmen har dessutom rundade hörn som följer kurvorna på designen. Detta sätter pricken över i på en mycket elegant smartphone.

Skärmen är dock bara elegant och funktionell så länge den är intakt. Om skärmen på iPhone 14 Pro Max förstörs, kommer det ofta att påverka både funktionaliteten och den visuella aspekten. Vi kommer till din undsättning om du har tappat din smartphone och förstört skärmen och därför efterfrågar en reparation av skärmen.

Reparation av batteri i iPhone 14 Pro Max

Det finns många goda skäl att köpa en iPhone 14 Pro Max. Ett av dem är batteriet, som har en imponerande prestanda och batteritid.

Ett bra batteri kan tyvärr också gå sönder. I de flesta fall blir batteriet dåligt på grund av slitage, men det kan också bli ineffektivt av andra skäl. Om garantin inte täcker det dåliga eller defekta batteriet, byter vi det.

Vi byter batteriet i din iPhone 14 Pro Max till ett konkurrenskraftigt pris.

Är något annat än skärmen eller batteriet sönder?

I de flesta fall är det antingen batteriet eller skärmen som har gått sönder när en iPhone 14 Pro Max lämnas in för reparation. Det händer dock också att andra delar på enheten går sönder. Kanske är det bakstycket, mikrofonen eller kameran som har gått sönder.

Vi erbjuder många reparationer av iPhone 14 Pro Max, så vi kan förmodligen också reparera din enhet.

Priser och reparationstid för reparationer av iPhone 14 Pro Max

En reparation av iPhone 14 Pro Max kan variera i pris beroende på den specifika reparationen. Det finns skillnader i pris beroende på om det är batteriet, kameran, skärmen eller en helt fjärde del som ska bytas. Du kan förvänta dig att få ett mycket konkurrenskraftigt pris på den givna reparationen när du vänder dig till GladTeknik.

När det gäller reparationstiden strävar vi efter att hantera alla reparationer inom 24 timmar. Det lyckas vi med i över 9 av 10 fall.

Varför välja GladTeknik för att reparera iPhone 14 Pro Max?

GladTeknik är det helt rätta stället att få sin iPhone 14 Pro Max reparerad. Det finns flera skäl till det.

Du bör använda oss som reparatör eftersom vi är både kompetenta och erfarna samt mycket serviceinriktade. Vi brinner för att utföra hållbara reparationer där det inte görs avkall på de använda reservdelarna. Du får dessutom garanti för nöjdhet när du använder GladTeknik.