iPhone 14 Pro reparation
Är din iPhone 14 Pro trasig och behöver repareras?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 14 Pro till bra priser i Köpenhamnsområdet och i resten av Själland.

Reparation av iPhone 14 Pro

I september 2022 presenterades världen för en ny smartphone: iPhone 14 Pro. Apples enhet erbjuder bland annat fördelar som “Always-On”-skärm, ett förbättrat kamerasystem som stödjer ultra vidvinkel och makro, nya säkerhetsfunktioner mm.

iPhone 14 Pro är en exklusiv smartphone fylld med funktioner och höjdpunkter, men även denna smartphone kan gå sönder. Om din smartphone har fått en skada, besök GladTeknik och få skadorna åtgärdade. Vi hanterar exempelvis skärmskador och batteriskador.

GladTeknik har stor expertis inom reparation av alla iPhone 14-modeller, och iPhone 14 Pro är inget undantag. Vi har stor kännedom om modellen och vet vilka skador och fel som kan uppstå. Och ännu viktigare, vi kan åtgärda dessa skador och fel.

På våra verkstäder har vi mycket kompetenta och effektiva tekniker. De ser till att göra din iPhone 14 Pro så gott som ny igen när du lämnar in den för reparation hos oss.

Vi erbjuder alla reparationer till fördelaktiga priser. Det gäller både reparation av skärmen, batteriet, mikrofonen, kameran, bakomslaget osv.

Vi kan reparera din iPhone 14 Pro på under 24 timmar(*)

I mer än 9 av 10 fall() kan vi skryta med en behandlingstid på under 24 timmar(). Det är därför övervägande sannolikt att du kan hämta din iPhone 14 Pro redan samma dag som du lämnar in den om du får den reparerad hos oss. Om vi mot förmodan inte har de reservdelar som behövs, ordnar vi dem så snabbt som möjligt.

Som kund kan du också göra något för att uppnå en snabbare behandling. Du kan skapa ditt ärende hemifrån, så kommer du före i kön när du ska ha din iPhone 14 Pro reparerad.

Apple-iPhone-14-Pro-iPhone-14-Pro-Max-space-black-

iPhone 14 Pro reparation 1

Byte av skärm på iPhone 14 Pro

Vi utför många olika reparationer av iPhone 14 Pro. En viss typ av reparation har vi extra stor erfarenhet av: skärmbyte.

Apples garanti täcker tyvärr inte trasiga skärmar om skadan orsakats av en olycka. Därför är det nödvändigt att själv hitta en reparatör. Vi byter skärmen på din iPhone 14 Pro om olyckan är framme, så att du kan utnyttja din smartphone fullt ut igen. Du kan också få bakomslaget utbytt om det är sönder.

Byte av batteri på iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro innehåller ett inbyggt laddningsbart litiumjonbatteri. Batteriet erbjuder en förnuftig batteritid. Dessutom fungerar batteriet med snabbladdning, så du kan ladda upp det till hälften på ungefär 30 minuter.

Ovan nämnt är naturligtvis positivt, men batteriet i en iPhone 14 Pro kan bli dåligt med tiden. Det kan antingen bero på slitage, olyckor eller en kombination av de två. Om batteriet inte laddar, eller tappar ström snabbt, kan det vara dags för ett batteribyte.

Övriga reparationer av iPhone 14 Pro

Som vi nämnt byter vi både batterier och skärmar på iPhone 14 Pro. Dessa två reparationer är inte de enda vi erbjuder. Vi kan också byta andra delar som exempelvis mikrofon, bakomslag osv.

Vi är även experter på vätskeskador, så om din iPhone 14 Pro har kommit i kontakt med vätska och detta har orsakat problem, låt oss ta en titt på den. Vi utför en noggrann felsökning för att klargöra omfattningen av skadorna.

Lämna in enheten för reparation i Köpenhamn eller någon annanstans på Själland

På GladTeknik har vi gjort det enkelt att lämna in en iPhone 14 Pro för reparation. Det är inte minst enkelt eftersom vi har flera inlämningsställen inte bara i Köpenhamnsområdet utan också på resten av Själland. Du är också välkommen att besöka vår huvudverkstad i Hvidovre.