iPhone 8 Plus reparation
Är din iPhone 8 Plus trasig och behöver repareras?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 8 Plus till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av iPhone 8 Plus

Har du tappat din iPhone 8 Plus på ett hårt underlag? Har du tappat din iPhone 8 Plus i badkaret eller i poolen? Behöver den ett nytt batteri?

Oavsett vad din iPhone 8 Plus har varit utsatt för och vilken skada den har fått kan vi lösa problemet. Vi har tekniker med många års erfarenhet av att utföra mobilreparationer, så vi kan också reparera din mobil om den är trasig.

På den här sidan kan du lära dig varför vi bör vara ditt första val när din iPhone 8 Plus behöver repareras.

iPhone 8 Plus reparation 1

iPhone 8 Plus reparation 2

Experter på att reparera iPhone 8 Plus

Våra topprofessionella och erfarna tekniker har erfarenhet av att hantera alla de vanliga felen och skadorna på iPhone 8 Plus, så chansen är stor att vi också kan reparera din mobil.

Hos oss gör vi endast hållbara reparationer, så att du kan njuta av din smartphone i många år. Dessutom använder vi bara reservdelar av högsta kvalitet. Det gör vi för att säkerställa den längsta möjliga livslängden för din iPhone 8 Plus.

Här är exempel på de reparationer vi gör. Vi:

  • Byter skärmar
  • Byter batterier
  • Reparerar kameror
  • … och mycket mer!

Vi är också experter på vätskeskador. Mer om detta lite längre ner på sidan.

Behöver din iPhone 8 Plus nytt batteri eller ny skärm?

iPhone 8 Plus kan gå sönder på flera sätt, men ofta är det antingen batteriet eller skärmen det är fel på. Därför är skärm- och batteribyte naturligt några av de reparationer vi har mest erfarenhet av.

Om din iPhone 8 Plus har varit en sväng på golvet och skärmen i samband med det har gått sönder, kan du få skärmen utbytt hos oss.

Är batteriet i din iPhone 8 Plus inte längre så effektivt, eller fungerar det inte alls längre, bör det bytas ut. Boka tid för ett batteribyte hos oss, om det är fallet.

Har din iPhone 8 Plus fått vätskeskada?

iPhone 8 Plus kan tåla vätska till en viss grad, men den är inte en vattentät smartphone. Därför kan du riskera att den går sönder om den utsätts för vätska. Det kan t.ex. vara att du råkar tappa den i duschen, att du spiller kaffe över den, att du tappar den i en vattenpöl eller att du tappar den i toaletten.

Det kan uppstå flera olika problem med en vätskeskadad iPhone 8 Plus, så se till att lämna in den för reparation innan problemen växer.

Service i världsklass

Servicegraden är alltid hög hos GladTeknik. Det gäller även när det handlar om reparation av iPhone 8 Plus.

Oavsett om du kontaktar oss via telefon eller e-post, eller om du tittar förbi ett av våra verkstäder, ser vi till att du får den hjälp du behöver. Vi är lätta att komma i kontakt med, och vi ser till att hitta tid för att reparera din smartphone så snabbt som möjligt.

Här kan du lämna in din mobil för reparation

Du kan lämna in din iPhone 8 Plus för reparation på flera platser i Köpenhamn och andra ställen på Själland.

Du hittar listan över inlämningsställen längst ner på webbplatsen. Där hittar du också våra kontaktuppgifter. Vi har verkstäder i Hvidovre och i Herlufmagle.

Få ett pris på en iPhone 8 Plus-reparation

Det behöver inte vara dyrt att få en iPhone 8 Plus reparerad. Därför erbjuder vi alla reparationer till konkurrenskraftiga priser. För att få ett erbjudande på en viss reparation, behöver du bara kontakta oss. Då ger vi en förväntad pris och en förväntad tid för reparationen.

iPhone 8 Plus reparation 3

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande