iPhone XS reparation
Har din iPhone XS gått sönder och behöver repareras?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone XS till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av iPhone XS

När iPhone XS lanserades 2018 fick den höga betyg av många experter, framför allt för sin goda kvalitet. Även om kvaliteten är hög, kan det hända att din iPhone XS går sönder. Om det har hänt dig och du vill få det åtgärdat, har du kommit rätt.

Vi utför en mängd olika reparationer på iPhone XS till förmånliga priser. Vi erbjuder också fördelar som garantier för kundnöjdhet och snabb reparations tid.

iPhone XS reparation 1

iPhone XS reparation 2

Vi erbjuder alla vanliga reparationer av iPhone XS

iPhone XS utsätts oftast för samma fel och skador som andra iPhones. Det kan vara att skärmen har spruckit, att batteriet är utslitet eller att kameran har slutat fungera. Det är irriterande problem som lyckligtvis kan lösas med professionell reparation.

Byte av batteri eller skärm är några av de mest efterfrågade tjänsterna när det gäller reparation av iPhone XS, men vi erbjuder också andra reparationer. Det inkluderar till exempel reparation av kamera, mikrofon, bakstycke, högtalare och mycket mer.

Byte av skärm på iPhone XS

iPhone XS tål mycket, men om du tappar den på golvet eller marken och den landar direkt på skärmen kan skärmen gå sönder. Om den går sönder blir telefonen svårare att använda, och du riskerar att få splitter i fingrarna. Därför bör du omedelbart boka tid hos oss för att få skärmen utbytt.

Vi byter ut skärmen på din iPhone XS så att den inte bara får tillbaka sitt snygga utseende, men också blir fullt funktionsduglig igen.

Byte av batteri på iPhone XS

iPhone XS kan prestera en batteritid på över 24 timmar, men med tiden kommer batterikapaciteten och batterilivslängden att minska. Det innebär att du kommer att behöva ladda batteriet oftare och oftare. Upplever du detta som ett problem kan batteriet bytas ut.

Vi erbjuder att byta ut batteriet på iPhone XS i våra verkstäder, där våra kompetenta tekniker är redo att ta hand om din mobil. Besök oss med din iPhone XS för att få batteriet utbytt.

Byte av batteri på iPhone XS

iPhone XS kan potentiellt ha en batteritid på över 24 timmar, men med åren kommer batterikapaciteten och batterilivslängden att minska. Det innebär att du kommer att behöva ladda batteriet oftare och oftare. Upplever du detta som ett problem kan batteriet bytas ut.

Vi erbjuder att byta ut batteriet på iPhone XS i våra verkstäder, där våra kompetenta tekniker är redo att ta hand om din mobil. Besök oss med din iPhone XS för att få batteriet utbytt.

Priser på reparationer av iPhone XS

Kvalitet och pris går ofta hand i hand, men det betyder inte att du inte kan få din iPhone XS reparerad av en professionell tekniker utan att betala en förmögenhet. Priserna hos GladTeknik är överkomliga för alla.

Om du kontaktar oss med en förfrågan om reparation av iPhone XS, kan du få reda på priset för den specifika reparationen. Du kommer förmodligen att bli överraskad över hur billigt din mobil kan repareras.

iPhone XS reparation 3

Din smartphone är i trygga händer hos våra kompetenta tekniker

Vi vet att din iPhone XS betyder mycket för dig. Därför ser vi till att ta väl hand om den när du lämnar in den hos oss för reparation. Alla våra tekniker är mycket kompetenta och har många års erfarenhet. Inget är lämnat åt slumpen.

Vill du få din iPhone XS reparerad på ett ställe som prioriterar hållbara reparationer och som bara anställer skickliga tekniker? Då är GladTeknik svaret.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande