Annan IT-hjälp

Få snabb och effektiv hjälp med datorproblem och hemmaprylar. Vi löser de flesta fall inom en dag och grundläggande hantering ingår alltid vid inlämning på vår verkstad. Vi erbjuder både IT-hjälp för privata och för företag.
IT support

IT-service och teknisk assitans

När det finns problem med tekniken är vi redo med kompetent och snabb IT-service och teknisk hjälp.

Läs mer
Optimering af din Computer

Datoroptimering

Har din dator saktat ner? Vi kan optimera det så att den går som ett urverk igen.

Läs mer

IT-hjälp i Malmö

Vi erbjuder kompetent och effektiv IT-hjälp i Malmö. Om du lämnar in din dator till vår verkstad i Köpenhamn (Danmark) ingår också grundläggande hantering i samband med din datorreparation. Om du lämnar in på någon av våra andra verkstäder eller inlämningsställen kostar en felsökning endast 280 SEK.

Datorproblem som kräver IT-hjälp

Många olika typer av fel kan uppstå i en dator som gör att den inte längre fungerar som den ska. Kanske är det något så enkelt som att den har blivit långsammare med tiden. Det kan också vara så att det finns program som inte längre fungerar, ett irriterande felmeddelande som dyker upp eller att det finns något mer tekniskt som behöver fixas av en IT-supporter. Oavsett vilken typ av fel det är kan vi hjälpa till i en av våra verkstäder.

Typiska datorproblem där IT-hjälp behövs:

  • Långsam dator
  • Drivrutiner som behöver installeras eller uppdateras
  • Andra programvaruproblem

Frågor och svar

Var kan jag få hjälp med min dator?
Vi har inlämning i Malmö och verkstad i Danmark.

Vad är IT-support?
IT-support kommer från engelska och betyder hjälp med informationsteknik (datorer).

Hur mycket kostar er IT-hjälp?
Det beror på vad problemet är, vilket vi får reda på i förbindelse med felsökning. Vissa IT-problem kräver mer arbete än andra. Vi har dock många års erfarenhet och hjälper många kunder dagligen, så redan i samband med felsökningen får du ett pris. Kom ihåg att grundläggande hantering ingår när du lämnar in.

Erbjuder ni IT-hjälp för Mac-datorer?
Ja, vi erbjuder IT-hjälp för alla typer av datorer. Både Mac och PC. Om du är osäker kan du kontakta oss för mer information.

Erbjuder ni IT-hjälp för företag?
Ja, vi erbjuder både IT-hjälp för privatpersoner och för företag. Kontakta oss gärna för frågor eller ett konkret erbjudande.
För ett företag som inte har en intern betoning på IT-kompetens är det viktigt att ha en extern partner som snabbt, effektivt och billigt kan ta itu med de dagliga utmaningarna - vi på ENAGO har upplevt det - det upplevs som en 24-timmars service vilket innebär att vi på ENAGO ständigt går framåt i dagens utmaningar utan förseningar - det är en trevlig känsla för oss, partners och kunder - vi rekommenderar Gladteknik utan förbehåll!


5 / 5 stjärnor

Jesper Gottschalck