Samsung Galaxy S20 FE reparation
Ska vi reparera din Samsung Galaxy S20 FE?
Kom förbi vår verkstad och byt batteriet, skärmen eller något helt annat.

Reparation av Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE utmärkte sig på många punkter när den lanserades för några år sedan. Det var särskilt de bra stereohögtalarna, den goda batteritiden och den allsidiga kameran som användarna lyfte fram som höjdpunkter.

Köpte du mobilen vid lanseringen men har den gått sönder sedan dess? I så fall kan du glädja dig åt att det är möjligt att reparera de flesta skador. GladTeknik är din räddning när din mobil går sönder. Vi erbjuder nämligen ett brett utbud av reparationer.

Vi erbjuder reparationer av Samsung Galaxy S20 FE med garanti för tillfredsställelse

Samsung Galaxy S20 FE kan repareras om den går sönder, men det kräver rätt kunskap och expertis. Våra tekniker har både kunskap och expertis. Vi kan därför åtgärda skadorna på din mobil när behovet uppstår.

Vi ger garanti för tillfredsställelse på alla våra reparationer. Det gör vi eftersom det är alfa och omega för oss att du går nöjd ut genom dörren när din smartphone har varit på reparation hos oss. Som grädde på moset erbjuder vi en kort reparationstid (i 9 av 10 fall under 24 timmar) och konkurrenskraftiga priser.

Reparation av skärm på Samsung Galaxy S20 FE

Mobilen har en ljusstark och vacker skärm, men den är inte stötsäker eller reptålig. Du kan repa eller spräcka skärmen på din Samsung Galaxy S20 FE om du tappar den på golvet eller andra hårda ytor.

En skadad skärm ger inte bara mobilen ett mindre lyckat utseende. Det kan också påverka skärmens funktionalitet. Det finns därför flera skäl att byta skärmen om den går sönder. Kom förbi oss med mobilen så att vi kan reparera skärmen så snabbt som möjligt.

Reparation av batteriet i Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE har bland annat den fördelen att batteritiden är god. Du kan dock inte förvänta dig att batteriet har obegränsad livslängd. Precis som batterier i andra smartphones kan batteriet i denna smartphone bli trögt efter några års användning. Det kommer att snabbare förlora ström, och du kommer att vara beroende av att vara i närheten av ett eluttag.

Är batteritiden blivit dålig, så byt ut batteriet i din Samsung Galaxy S20 FE. Vi tar hand om reparationen till ett förmånligt pris.

Reparation av baklock, mikrofon, osv.

Det är inte alltid skärmen eller batteriet som behöver bytas ut i en Samsung Galaxy S20 FE om olyckan är framme. Det kan lika gärna vara baklocket, mikrofonen, högtalaren eller något helt annat som är problemet. Oavsett vad som gäller i ditt fall, bidrar vi med vår kompetens och erfarenhet för att reparera din Samsung.

Det närmaste stället att lämna in din mobil för reparation

GladTeknik har inte bara en enda inlämningsplats. Vi har en hel rad inlämningsställen, som du hittar längst ner på vår hemsida. För att göra det så enkelt som möjligt för dig, kan du med fördel hitta det närmaste stället att lämna in din Samsung Galaxy S20 FE för reparation. Kanske är det närmaste inlämningsstället inom gångavstånd från dig?

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande