Samsung Galaxy S20 Plus reparation
Ska vi reparera din Samsung Galaxy S20 Plus?
Kom förbi vår verkstad och byt batteriet, skärmen eller något helt annat.

Reparation av Samsung Galaxy S20 Plus

Vi måste vrida tillbaka tiden några år för att återuppleva lanseringen av Samsung Galaxy S20 Plus. Lanseringen ägde rum i början av 2020. Då hade Samsung nöjet att presentera konsumenterna för en smartphone med bra kameror, bra batteritid m.m.

Hos GladTeknik känner vi till den här modellen in och ut, och vi vet hur olika fel och skador ska hanteras. Genom en felsökning kan vi klargöra vad som är fel på din mobil, och vi informerar dig samtidigt om vilken reparation som behöver göras för att lösa problemet.

Är din Samsung Galaxy S20 Plus trasig?

En Samsung Galaxy S20 Plus bör inte kasseras bara för att skärmen har skadats, batteriet har blivit dåligt, eller mikrofonen inte fungerar. Allt detta kan lösas genom professionella reparationer. Vi har nöjet att erbjuda professionella reparationer som utförs av våra skickliga och erfarna tekniker.

Vi har verkstäder och inlämningsställen på flera platser i Köpenhamn och i stora delar av Själland, så du kommer snabbt att kunna lämna in telefonen för reparation om det blir aktuellt. Längst ner på sidan hittar du en översikt över alla våra adresser.

Reparation av Samsung Galaxy S20 Plus skärm eller bakstycke

Vi erbjuder en rad olika reparationer av Samsung Galaxy S20 Plus. Bland de reparationer vi oftast utför kan nämnas byte av skärm och bakstycke. Det är nämligen ofta skärmen eller bakstycket som går sönder när man har haft oturen att tappa telefonen på det hårda golvet.

En repad eller spräckt skärm eller bakstycke är ingen vacker syn, men med vår hjälp blir problemet snabbt löst. Vi erbjuder nämligen skärmbyte och bakstycke till ett konkurrenskraftigt pris.

Reparation av batteriet i Samsung Galaxy S20 Plus

Du kan själv göra en del för att undvika onödigt slitage på batteriet i din telefon. Det är dock svårt att undvika att batteriet blir slitet över tid. När batteriet är slitet visar det sig vanligtvis genom att det laddar mycket långsamt, eller att det snabbt tappar ström.

Vi har stor erfarenhet av att byta batterier i Samsung Galaxy S20 Plus. Om du behöver byta batteriet, tveka inte att kontakta oss.

Billiga och snabba reparationer av din smartphone

Hos GladTeknik erbjuder vi reparationer på fördelaktiga villkor. Du kan bland annat njuta av att våra priser är konkurrenskraftiga, och att vi kan utföra de flesta reparationer snabbt. Lämnar du in din Samsung Galaxy S20 Plus för reparation idag, kommer den ofta att vara klar för upphämtning inom 24 timmar. Under tiden kan du vara helt trygg med att telefonen är i kunniga händer hos våra tekniker.

Du är garanterad en bra upplevelse

Ja, du är faktiskt bokstavligen garanterad en bra upplevelse när du får din mobil reparerad hos oss. Vi ger nämligen garanti för tillfredsställelse på alla reparationer, inkl. reparationer av Samsung Galaxy S20 Plus.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande