Samsung Galaxy S20 Ultra reparation
Ska vi reparera din Samsung Galaxy S20 Ultra?
Kom förbi vårt verkstad och få batteriet, skärmen eller något helt annat utbytt.

Reparation av Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra lanserades 2020. Vid den tiden var mobilen en stor nyhet. Nyhetsvärdet har lagt sig, men det är ett faktum att det fortfarande finns många konsumenter som har ett exemplar av denna modell. Kanske är du en av dem?

Telefonen har bra hållbarhet, men skador och fel kan uppstå. Batteriet kan bli dåligt med tiden, skärmen kan skadas, och andra delar kan gå sönder. GladTeknik byter de defekta delarna så att din Samsung Galaxy S20 Ultra fungerar felfritt igen.

Reparation av Samsung Galaxy S20 Ultra hos GladTeknik

Samsung tillverkar utmärkta smartphones som håller för att användas och som kan ha en lång livslängd. Det finns dock ingen garanti för att det inte kan bli behov av reparation. Det kan bli nödvändigt att byta batteriet eftersom det är en slitagedel. Det behöver bytas om det blir trögt. Det kan också bli aktuellt med ett skärmbyte om du tappar din mobil på marken och skärmen skadas.

Vi erbjuder många reparationer av Samsung Galaxy S20 Ultra. Förutom byte av skärm och batteri erbjuder vi reparation av kamera, baklock med mera. Oavsett om din mobil har gått sönder på ett eller annat sätt kan vi fixa problemet.

Samsung S20 Ultra reparation

Ny skärm till Samsung Galaxy S20 Ultra

Skärmskador är alltid oönskade och de uppstår vid de mest olämpliga tidpunkterna. Du kan dock alltid räkna med GladTeknik och våra duktiga tekniker om du har lyckats förstöra skärmen på din Samsung Galaxy S20 Ultra. Vi kan byta skärmen så att din telefon fungerar perfekt igen.

För att undvika framtida skärmskador rekommenderar vi att du använder skal och skärmskydd. Det betyder dock inte att skärmskador inte fortfarande kan uppstå om telefonen landar olyckligt på marken.

Ny batteri till Samsung Galaxy S20 Ultra

Batteriet i din Samsung Galaxy S20 Ultra är av hög kvalitet och ger en rimlig batteritid. Det är ingen hemlighet att batteriet kan – och ofta kommer – att bli dåligt med åren. Det kan finnas flera tecken på att batteriet är dåligt. Det kan vara att batteriet inte håller laddningen, att det tar lång tid att ladda, eller att batteriet inte vill starta.

I de flesta fall, nästan oavsett orsak, kommer ett batteribyte att lösa problemet. Överväg därför att byta batteriet om det finns tecken på slitage eller defekter.

Du kan lämna in mobilen för reparation nära dig

Ska din Samsung Galaxy S20 Ultra repareras kan du komma till oss. Förutom våra verkstäder har vi flera inlämningsställen där du kan lämna in din mobil för reparation. När vi har fått mobilen börjar vi så snabbt som möjligt med att reparera den. Med våra många inlämningsställen kan vi hjälpa kunder i både Köpenhamn och i resten av Själland med reparationer och felsökning.

Priser och reparationstid

Priserna för våra reparationer av Samsung Galaxy S20 Ultra varierar beroende på om det handlar om byte av batteri, skärm, baklock eller något helt annat. Du får klar information om priserna genom att kontakta oss.

Reparationstiden kan variera från reparation till reparation. Som en generell regel hanterar vi reparationer på under 24 timmar.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande