Samsung Galaxy S21 Ultra reparation
Ska vi reparera din Samsung Galaxy S21 Ultra?
Kom förbi vår verkstad och byt ut batteriet, skärmen eller något helt annat.

Reparation av Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra är inte längre den nyaste modellen från den sydkoreanska tillverkaren. Denna smartphone, som lanserades i början av 2021, är dock fortfarande en av de mest populära smartphonemodellerna från märket.

Om du har en Samsung Galaxy S21 Ultra som behöver lite kärleksfull vård på grund av en spräckt skärm, ett defekt batteri eller något helt annat, kan du vända dig till GladTeknik. Vi reparerar de flesta smartphones från Samsung, inklusive denna modell.

Vi reparerar din Samsung Galaxy S21 Ultra

GladTeknik är tillgängliga när din Samsung Galaxy S21 Ultra går sönder och behöver repareras. Vi förstår din frustration över att din smartphone inte fungerar, men med vår hjälp kommer du snabbt att få din smartphone att fungera igen. Vi kan åtgärda alla fel och skador.

För att lämna in din Samsung-telefon för reparation hos oss kan du antingen besöka en av våra verkstäder eller inlämningsplatser. Vi finns på flera platser i Köpenhamn och andra delar av Själland. Kanske finns det även en plats nära dig där du kan lämna in din smartphone för reparation. I botten av hemsidan hittar du våra platser.

Samsung Galaxy S21 Ultra reparation

Byte av skärmen på Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra är en bra smartphone på många sätt. Som ägare till denna mobil bör du dock vara medveten om att skärmen är känslig och kan gå sönder vid stötar eller slag. Den kan bli repig eller spräcka.

Om du har varit olycklig att förstöra skärmen på din mobil kan du boka tid för att byta skärm hos oss. Efter en genomförd skärmbytet kommer din smartphone att vara nästan som ny igen.

Reparation av batteriet i Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung är kända för att utveckla smartphones med bra batteritid. Samsung Galaxy S21 Ultra är en av de modeller som kan prestera en lång batteritid. Batteriet håller inte för evigt och det kan bli nödvändigt att byta det när det blir trögt.

Är du osäker på om det är dags för batterireparation kan du kontakta oss för felsökning och en bedömning.

Vi byter också andra delar

Som vi har nämnt ovan erbjuder vi både byte av skärm och batteri på Samsung Galaxy S21 Ultra. Vi erbjuder även byte av andra delar som kan bli defekta eller skadade. Detta inkluderar exempelvis din mobils bakstycke, laddningskontakt, m.m.

Priser på reparationer av Samsung Galaxy S21 Ultra

Om du saknar svar på vad det kostar att reparera din Samsung Galaxy S21 Ultra, är du välkommen att kontakta oss. Vi tar en titt på din mobil och ger dig ett icke-bindande erbjudande om vad det skulle kosta att åtgärda felet eller skadan. Vi är konkurrenskraftiga på priset och garanterar kvalitet för pengarna.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande