Apple Watch reparation
Är ditt Apple Watch trasigt och behöver repareras?
Vi erbjuder expressreparation av Apple Watch till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av Apple Watch

Ditt Apple Watch sitter antagligen alltid på din handled och håller dig uppdaterad om allt från väder och din aktuella puls till nyheter och notifikationer från sociala medier. Därför blir det en stor irritation om det går sönder. Hos GladTeknik förstår vi din frustration, men tack vare våra skickliga tekniker kan du få ditt Apple Watch reparerat både snabbt och till ett överkomligt pris.

Vi erbjuder en rad reparationer av Apple Watches, inklusive batteri- och skärmbyte. Vi gör detta på både nya och äldre modeller. Här på sidan kan du hitta den kompletta listan över de Apple Watches vi reparerar.

Stor erfarenhet av reparation av Apple Watch

Apple Watches är för den genomsnittliga användaren mycket svåra att reparera, eftersom de innehåller mycket små delar, och det finns risk för att göra mer skada än nytta om man inte använder rätt metod, rätt verktyg eller rätt reservdelar.

Vill du vara säker på att ditt Apple Watch repareras av en expert med nödvändig kunskap och expertis, är du i trygga händer hos GladTeknik. Vi har tekniker som brinner för att reparera Apple Watches och som har många års erfarenhet. Vi vet hur de vanliga felen, skadorna och defekterna på Apple Watches ska hanteras, och därför kan du med ro i sinnet lämna in din klocka hos oss.

Genom att få ditt Apple Watch reparerat istället för att kassera det till förmån för ett nytt kan du spara mycket pengar. Du tar också ansvar för miljö och hållbarhet genom att få din klocka reparerad istället för att köpa en ny. Ofta kan en reparation förlänga klockans livslängd avsevärt och därmed vara en bra investering.

Apple Watch reparation 1

Apple Watch reparation 2

Vi reparerar Apple Watches i Köpenhamn och på stora delar av resten av Själland

Behovet av reparation av Apple Watch kan uppstå för alla, och därför är vi också glada att kunna hjälpa kunder i både Köpenhamn och på stora delar av resten av Själland.

Vår verkstad ligger i Hvidovre, och här kan du lämna in ditt Apple Watch om det behöver repareras. Dessutom har vi också en rad inlämningsställen på olika andra platser på Själland. Du kan till exempel lämna in ditt Apple Watch på Frederiksberg eller på Amager, i Farum, Herfølge eller Herlufmagle. Adresserna till de olika inlämningsställena hittar du längst ner på webbsidan.

Vi reparerar dessa Apple Watches

Vi erbjuder reparation av de flesta Apple Watches, så vi kan förmodligen också reparera just ditt Apple Watch. Vi har stor erfarenhet av att reparera de nyaste Apple Watch-serierna, till exempel Apple Watch Series 8, men kan naturligtvis också reparera ett Apple Watch som tillhör en av de äldre serierna, till exempel Apple Watch Series 3.

Vi reparerar följande:

  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 5
  • Apple Watch Series 6
  • Apple Watch Series 7
  • Apple Watch SE
  • Apple Watch Series 8
  • Apple Watch Ultra
  • M.fl. (fråga för den kompletta listan)

Vi gör dig uppmärksam på att det kan variera från serie till serie vilka reparationer vi utför och vad reparationerna kostar. Reparationstiden varierar från reparation till reparation. Du är välkommen att begära en icke-bindande offert på reparation av ett Apple Watch om du har en smartklocka från en av de nämnda serierna.

Beställ reparation av ditt Apple Watch hos GladTeknik

Är ditt Apple Watch trasigt kan du lämna in det för reparation hos oss. Det kan till exempel vara så att glaset är trasigt eller att batteriet i klockan är dött.

Innan du lämnar in klockan kan du med fördel skapa ett ärende online. Skapar du ärendet hemifrån sparar du framför allt tid eftersom du inte behöver svara på en rad frågor vid inlämning. Dessutom kommer du före i kön och ditt ärende behandlas snabbare.

Låter ovanstående som musik för dina öron? Skapa ärendet nu och få ditt Apple Watch reparerat i expressfart.

Reparation av skärmen på Apple Watch

I olika situationer kan det vara nödvändigt att reparera din Apple Watch. Det kan vara så att skärmen inte reagerar eller är spräckt. I sådana fall kan det vara nödvändigt att reparera skärmen, såvida inte felsökningen visar att det inte är skärmen som är problemet.

Precis som du kan vara olycklig att förstöra skärmen på din iPhone eller iPad, kan du också vara olycklig att förstöra skärmen på din Apple Watch. Du har trots allt klockan på dig dygnet runt, så den kommer automatiskt att utsättas för lite av varje. Ett pansarglas kan ta de flesta stötar och slag, men om du är olycklig, spricker skärmen ändå. Om det händer, kan du få skärmen utbytt hos oss. Vi har stor erfarenhet av att byta skärmar och glas på Apple Watches.

Byte av batteri på Apple Watch

Tar ditt Apple Watch snabbt slut på ström? Eller kan det inte ladda alls? Det kan bero på att batteriet är tomt. Vi kan byta batteriet. Ett nytt batteri i din Apple Watch kan innebära att du kan använda klockan i många år till. Du slipper därmed att byta ut den.

Apple Watches är gjorda för att användas ofta, men i längden kommer batterierna att bli trötta och kommer därför att behöva bytas ut.

De flesta reparationer klaras av inom 24 timmar

Vill du helst inte vara utan din Apple Watch längre än absolut nödvändigt? Vi förstår dig och informerar om att vi kan klara de flesta reparationer av Apple Watches inom 24 timmar. Innan du vet ordet av det har du din Apple Watch tillbaka på handleden.

När det är fastställt vilken reparation som ska utföras, informerar vi om den förväntade reparations tiden. Vi strävar alltid efter att göra väntetiden så kort som möjligt. Vi uppmuntrar igen till att registrera ett ärende online, så du kan förkorta väntetiden.

Vad kostar det att reparera en Apple Watch?

Apple Watches är bland de dyrare smartklockorna på marknaden, men de är inte dyra att reparera – i alla fall inte när du väljer GladTeknik. Förutom oslagbar service och kort väntetid, bjuder vi på bra priser på reparationer av Apple Watch. Skriv eller ring till oss för ett pris på en given reparation. Vi återkommer så snart som möjligt.

Apple Watch reparation 3

Apple Watch reparation 4

Frågor och svar

Var kan jag lämna in mitt Apple Watch för reparation?

Du kan lämna in ditt Apple Watch för reparation hos GladTeknik. Vi har flera verkstäder och inlämningsställen i Köpenhamnsområdet och andra platser på Själland, som du kan besöka om din smartklocka är trasig. Kanske har vi en verkstad eller ett inlämningsställe nära dig?

Varför ska jag söka hjälp för att reparera mitt Apple Watch?

Vi avråder från att du själv försöker reparera ett Apple Watch om det har gått sönder, exempelvis om skärmen är spräckt eller batteriet är defekt. Det kräver rätt kunskap, rätt verktyg och rätta reservdelar för att reparera ett Apple Watch. För att vara på den säkra sidan bör du därför söka professionell hjälp när olyckan är framme och en reparation är nödvändig.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande