Samsung Galaxy Note 20 Ultra reparation
Ska vi reparera din Samsung Galaxy Note 20 Ultra?
Kom förbi vår verkstad och byt batteriet, skärmen eller något helt annat.

Reparation av Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Som sommaren 2020 kunde du för första gången stifta bekantskap med Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Du presenterades för en smartphone med en snygg design, god byggkvalitet och utmärkta kameror. Kanske var det just några av anledningarna till att du köpte mobilen?

Även om vi har att göra med en mobil med god byggkvalitet kan den gå sönder. Skärmen kan spricka, batteriet kan bli dåligt, mikrofonen kan gå sönder etc. GladTeknik reparerar din smartphone till ett bra pris om dessa problem uppstår.

Expressreparation av Samsung Galaxy Note 20 Ultra i Köpenhamn och på resten av Själland

Det ska vara både billigt och snabbt att få sin Samsung Galaxy Note 20 Ultra reparerad vid behov. Det är det hos GladTeknik. Vi klarar de flesta reparationer inom 24 timmar. Du slipper spendera lång tid på att lämna in din enhet för reparation, eftersom vi har flera verkstäder och inlämningsställen runt om på Själland. Kanske har vi också en plats nära dig?

Vi byter ut de defekta delarna på din mobil, oavsett om det handlar om ett defekt batteri, en defekt mikrofon, en trasig skärm eller något helt annat.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra reparation 1

Byte av skärm på Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra har en 6,9-tums stor skärm. Därför kan du använda enheten som både smartphone och minitablet. Den är till exempel bra för att titta på film och spela spel. Både en stor och en liten skärm kan dock gå sönder. Försök därför att inte tappa den på marken eller något annat hårt underlag.

I en hektisk vardag kan olyckor hända. Du kan ha otur och tappa din mobil ur fickan så att den landar på asfalten och skärmen spricker. Oavsett orsaken till skärmskadan på din Samsung Galaxy Note 20 Ultra kan vi åtgärda skadan genom att byta skärmen.

Byte av batteri i Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Få är intresserade av att ladda sin smartphone hela tiden. Det kan bli nödvändigt om batteriet i din Samsung Galaxy Note 20 Ultra har blivit dåligt på grund av slitage eller liknande. Om enheten snabbt förlorar ström, eller om den laddar mycket långsamt eller inte alls, kan det vara nödvändigt att byta batteriet.

Hantering av vätskeskador

Vi är inte bara experter på att byta skärmar och batterier på Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Vi hjälper också när din enhet blir vätskeskadad. Oavsett om mobilen har tagit en tur i toaletten, i en vattenpöl eller i poolen, kan vi försöka reparera enheten. Vi gör vårt bästa för att din enhet ska fungera perfekt igen.

Vad kostar det att få min smartphone från Samsung reparerad?

Vill du få ett pris för en specifik reparation av Samsung Galaxy Note 20 Ultra? Kontakta oss då.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande