iPhone 6 reparation 1

iPhone 6s reparation

Har du problem med din iPhone 6s? Vi kan hjälpa!

Läs mer
iPhone 6 reparation 2

iPhone 6s Plus reparation

Har du problem med din iPhone 6s Plus? Vi kan hjälpa!

Läs mer
iPhone 6 reparation 3

iPhone 6 Plus reparation

Har du problem med din iPhone 6 Plus? Vi kan hjälpa!

Läs mer

Reparation av iPhone 6

iPhone 6 var en populär smartphone när den släpptes 2014. Under de följande åren valde många att investera i telefonen, och därför är det en modell som vi har stor expertis i att reparera.

Är batteriet i din mobil slut? Är skärmen spräckt? Fungerar inte kameran längre? Oavsett vilket problem du har kan du få det löst med en professionell reparation av iPhone 6 hos GladTeknik.

Reparation av iPhone 6 i Köpenhamn och i resten av Själland

GladTeknik täcker ett stort geografiskt område med våra reparationer av iPhone 6, eftersom vi – förutom våra verkstäder i Hvidovre och Herlufmagle – har inlämningsplatser på flera ställen i Köpenhamn och på andra platser i Själland.

Längst ner på sidan får du en fullständig översikt över våra inlämningsplatser. Där kan du snabbt hitta den plats som ligger närmast dig. Ska vi reparera din iPhone 6, skapa ett ärende på vår hemsida och sväng förbi antingen en av våra verkstäder eller inlämningsplatser.

iPhone 6 reparation 4

iPhone 6 reparation 5

Byte av skärm på iPhone 6

iPhone 6 har en 4,7″ stor skärm som har en rimlig hållbarhet. Skärmen kan gå sönder om den utsätts för stötar eller slag. Skärmen kan spricka om du tappar mobilen på golvet, eller om du tappar något tungt på den.

Om olyckan är framme och din iPhone 6-skärm är trasig, kan du få den bytt hos GladTeknik. Det är en enkel reparation som vi kan utföra snabbt och till ett bra pris.

Byte av batteri på iPhone 6

Tappar din iPhone 6 ström mycket snabbt och irriterar det dig? Då är det sunda förnuftet att byta batteriet.

Hos GladTeknik kan du få batteriet bytt i din iPhone 6, så den blir nästan lika bra som ny. Du kommer definitivt att märka att du får tillbaka glädjen med din iPhone 6 när det tröga eller defekta batteriet byts ut mot ett nytt och fungerande batteri.

Få ett icke-bindande erbjudande på reparationen

Reparation av iPhone 6 behöver inte kosta en förmögenhet.

Vi har mycket kompetenta tekniker med många års erfarenhet av att reparera bland annat iPhones, därför har vi mycket konkurrenskraftiga priser.

Vill du ha ett konkret svar på vad det kostar att få din iPhone 6 reparerad, kontakta oss och få ett bra pris beräknat.

Reservdelar av hög kvalitet och kort väntetid

Hos GladTeknik använder vi endast reservdelar av hög kvalitet när vi reparerar din iPhone 6. Det innebär att du får din iPhone 6 tillbaka i utmärkt skick när den har varit i händerna på en av våra tekniker.

En annan fördel med att lämna in reparationerna till oss är att vi klarar de flesta reparationer inom 24 timmar eller mindre.

Boka en reparation av iPhone 6 och kom före i kön

Vill du få din iPhone 6 reparerad så snabbt som möjligt? Då kan du boka en reparation på vår hemsida, så att du kommer före i kön och sparar tid. Det gör du i det gröna fältet längst ner.

iPhone 6 reparation 6

Frågor och svar

Lönar det sig att reparera en iPhone 6?

iPhone 6 är en äldre modell, men det betyder inte att den inte kan eller bör repareras när den går sönder. Är du osäker på om det är värt att få din iPhone 6 reparerad, tveka inte att inhämta ett icke-bindande erbjudande på reparationen. Det kan mycket väl visa sig att reparationen är billigare än du hade förväntat dig.

Hur bokar jag reparation av en iPhone 6?

Det är både enkelt och snabbt att boka reparation av en iPhone 6 hos GladTeknik. Vi har skapat ett smart online-system där du skapar en bokning genom att skicka in några få uppgifter. Du är också välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon om du har frågor om våra reparationer av iPhone 6.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande