iPhone 6S reparation
Är din iPhone 6S trasig och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 6S till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av iPhone 6S

2015 var året då iPhone 6S lanserades. iPhone 6S hade flera höjdpunkter, där den nya 3D-touch-teknologin var omöjlig att undgå. Smarttelefonen kan dock gå sönder, som alla andra smartphones, och om det händer kan du få den reparerad hos oss.

Vi erbjuder alla vanliga iPhone 6S-reparationer. Oavsett om du behöver byta skärm, bakskärm, batteri eller kamera, kan vi hjälpa till. Vi erbjuder snabb och billig service i Köpenhamn och andra platser på Själland samt i Malmö.

iPhone 6S reparation 1

iPhone 6S reparation 2

Vi erbjuder byte av skärm, batteri och mycket mer på iPhone 6S

iPhone 6S är en smartphone som du kan ha glädje av i många år. Du kan t.ex. förlänga enhetens livslängd genom att reparera mobilen om batteriet inte längre fungerar, om skärmen är spräckt eller om kameran strular.

Genom att låta våra tekniker reparera din iPhone 6S kan du få tillbaka en fullt fungerande telefon. Du slipper därmed köpa en ny smartphone, men kan istället betala ett överkomligt pris för den nödvändiga reparationen. Det är den bästa lösningen för både din plånbok och för klimatet.

Få din iPhone 6S reparerad hos GladTeknik

GladTeknik bör vara din go-to reparatör när din iPhone 6S inte fungerar som den ska. Vi har många års erfarenhet av att reparera iPhones inkl. 6S-modellen.

Du bör låta våra tekniker ta hand om reparationen om du vill vara säker på att reparationen utförs professionellt och effektivt. Du kan tryggt lita på att vi tar hand om din iPhone 6S och att den kommer tillbaka i utmärkt skick.

Innan reparationen utför vi en felsökning så att vi kan klargöra vad din smartphone lider av, om det är osäkert. Det kan t.ex. vara flera orsaker till att din iPhone 6S inte vill starta, eller att skärmen flimrar.

Vad kostar reparation av iPhone 6S?

Du kan få din iPhone 6S reparerad till ett bra pris om du väljer GladTeknik.

Priset för reparationen beror bl.a. på om det handlar om byte av skärm, batteri eller något helt annat, men du kommer naturligtvis att få reda på priset innan vi börjar med reparationen. Det kräver bara att du kontaktar oss via telefon eller e-post för ett erbjudande.

Du kommer förmodligen att upptäcka att det är billigare att få din iPhone 6S reparerad än du hade förväntat dig. Det är dessutom icke-bindande att inhämta ett erbjudande.

Hur snabbt kan reparationen utföras?

Reparationstiden beror på flera faktorer, men vi strävar alltid efter att utföra reparationer inom 24 timmar. I många fall kommer du att kunna få tillbaka din iPhone 6S samma dag som du har lämnat in den. I 9 av 10 fall kan vi reparera din smartphone inom 24 timmar.

iPhone 6S reparation 3

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande