iPhone 7 reparation
Har din iPhone 7 gått sönder och behöver repareras?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 7 till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.
iPhone 7 reparation 1

iPhone 7 plus

Har du problem med din iPhone 7 Plus? Vi kan hjälpa!

Läs mer

Reparation av iPhone 7

iPhone 7 annonserades 2016 och har sedan dess varit ett populärt val. Om du är nöjd med din iPhone 7 och vill behålla den så länge som möjligt, bör du skicka den för reparation när olyckan är framme.

Du kan förlänga din smarttelefons livslängd avsevärt genom att reparera den när skärmen, batteriet eller något annat går sönder. Hos GladTeknik tar vi hand om reparationen så att du kan få tillbaka din smartphone i utmärkt skick.

Vi erbjuder reparationer av iPhone 7 till förmånliga priser och garanterar högsta kvalitet. Du får garanti för nöjdhet.

iPhone 7 reparation 2

iPhone 7 reparation 3

Ska vi reparera din iPhone 7?

iPhone 7 är på många sätt en fantastisk smartphone som kan följa dig i många år om du tar hand om den. Men du kan inte skydda dig mot alla fel och skador, bara för att du tar försiktighetsåtgärder och skyddar din iPhone 7 optimalt.

En dag kanske du är olycklig att tappa din telefon på marken så att skärmen spricker, eller i badkaret, så att den får en vätskeskada. Din iPhone 7 kan också svika på grund av slitage.

Oavsett anledning till att din smartphone behöver repareras är hjälpen nära. GladTeknik kan reparera både nya och gamla iPhones, och det gäller också iPhone 7.

I de kommande avsnitten ger vi två exempel på typiska reparationer.

Exempel 1: Byte av skärm på iPhone 7

Skärmen på din iPhone 7 är en av de viktigaste delarna.

Skärmen måste vara intakt och fungera perfekt om du ska få maximal nytta av din smartphone. Är skärmen sprucken eller reagerar den inte när du trycker på den, bör du skicka din iPhone 7 till en tekniker hos GladTeknik.

Byte av skärmen är en av de reparationer vi oftast utför när det kommer till reparation av iPhone 7, så vi är de rätta att vända sig till. Inom kort har din smartphone fått en helt ny och fungerande skärm.

Exempel 2: Byte av batteri på iPhone 7

Batteriet i din iPhone 7 är också en viktig del.

Det kan vara frustrerande om din smartphone inte alls vill ladda upp, eller att den går tom för ström inom loppet av några timmar. Problemet är inte ovanligt. Med tiden kan batteriet bli trögt och det kan vara en god idé att byta ut det.

Vill du få tillbaka den långa batteritiden, så byt ut batteriet i din iPhone 7. Vi tar hand om batteribytet till ett bra pris.

Vad kostar reparation av en iPhone 7?

Reparationer av iPhone 7 kan vara dyra, men det finns inga regler utan undantag.

Hos GladTeknik erbjuder vi reparation av iPhone till priser där alla kan vara med. Eftersom priset kan variera från modell till modell och från reparation till reparation, ber vi dig inhämta ett erbjudande. Det kan du göra genom vår hemsida.

Vi erbjuder snabba och kvalitetsfyllda reparationer

GladTeknik har flera tekniker som har många års erfarenhet av att reparera iPhone 7. Tack vare den stora erfarenheten kan vi reparera din iPhone 7 snabbt utan att kompromissa med kvaliteten. Vi använder endast reservdelar av högsta kvalitet och ger garanti för nöjdhet.

iPhone 7 reparation 4

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande