Samsung Galaxy S21 reparation
Ska vi reparera din Samsung Galaxy S21?
Kom förbi vår verkstad och byt batteriet, skärmen eller något helt annat.
Samsung Galaxy S21 Ultra reparation

Samsung Galaxy S21 Ultra reparation

Har du problem med din Samsung Galaxy S21 Ultra? Vi kan hjälpa!

Läs mer
Samsung Galaxy S21 reparation 1

Samsung Galaxy S21 Plus reparation

Har du problem med din Samsung Galaxy S21 Plus reparation? Vi kan hjälpa!

Läs mer

Reparation av Samsung Galaxy S21

Lanseringen av Samsung Galaxy S21 är vid det här laget några år gammal. Modellen är fortfarande populär bland konsumenterna. Det beror inte minst på att den kommer med en enastående kamera, en ljusstark skärm och ett starkt batteri.

Är din Samsung Galaxy S21 trasig finns det ingen anledning att förtvivla. Den kan repareras hos GladTeknik, där vi erbjuder en rad professionella reparationer.

Specialister i reparation av Samsung Galaxy S21

GladTeknik har ett team av skickliga tekniker som kan reparera din Samsung Galaxy S21 om den är trasig. Det är i de flesta fall en billigare lösning än att behöva köpa en ny smartphone. Dessutom är det bättre för miljön. Här kan du läsa om vår gröna policy.

Din mobil är i goda händer hos våra specialister när du lämnar in den för reparation. Vi utför en hållbar reparation där vi använder reservdelar av högsta kvalitet. Reparationen kan förlänga mobilens livslängd med många år.

Läs vidare för att lära dig mer om vilka reparationer vi erbjuder.

Samsung Galaxy S21 Plus reparation

Byte av skärm på Samsung Galaxy S21

Du känner säkert igen det: Du har tappat din Samsung Galaxy S21, och plötsligt ligger den på marken med skärmen nedåt. Risken att skärmen har repats eller spruckit är stor i dessa scenarier. Efter att ha vänt telefonen om upptäcker du till din stora förtret att skärmen är skadad. Kort därefter går du online för att hitta ett ställe där du kan få bytt ut skärmen på enheten.

Behöver du just byta skärm på din Samsung Galaxy S21 på grund av en skada, kontakta oss. Vi har stor erfarenhet av att reparera skärmar.

Byte av batteri i Samsung Galaxy S21

Har du en Samsung Galaxy S21 och använder den många timmar varje dag, kanske du märker att batteritiden har minskat. Det är helt naturligt och beror på slitage. Nu måste du överväga om du vill leva med den försämrade batteritiden eller om du vill byta batteriet.

Väljer du det sistnämnda alternativet kan du få batteriet utbytt hos oss. Du behöver bara lämna in enheten på en verkstad eller inlämningsplats nära dig. GladTeknik täcker hela Själland.

De flesta skador och fel kan åtgärdas inom 24 timmar

Du behöver inte vara rädd för att vara utan din Samsung Galaxy S21 i flera dagar eller veckor när du får den reparerad hos GladTeknik. Vi åtgärdar de flesta skador och fel inom 24 timmar. Den faktiska reparationstiden beror dock på flera olika faktorer.

Förvänta dig hög kvalitet och en mycket hög servicenivå

Vi har stor erfarenhet av att reparera Samsung Galaxy S21. Därför vet vi vilka skador som kan uppstå och hur de åtgärdas. Generellt kan du förvänta dig en mycket hög kvalitet, både av det utförda arbetet och av reservdelarna, när du anförtror oss ditt uppdrag. Servicenivån är också i topp. Du kan alltid skriva eller ringa till oss om du har frågor.

Frågor och svar

Vilka delar kan jag få bytta på min Samsung Galaxy S21?

Det är möjligt att byta alla delar på en Samsung Galaxy S21. Oavsett om det därför behövs en ny kamera, en ny mikrofon, en ny skärm eller ett nytt batteri, kan vi utföra reparationen.

Varför ska man reparera en Samsung Galaxy S21 istället för att köpa en ny?

Det finns åtminstone två goda skäl till att reparera en Samsung Galaxy S21 istället för att köpa en ny. Den första goda anledningen är att det i de flesta fall är det bästa alternativet rent ekonomiskt. Dessutom är det en bra lösning för miljön, eftersom det är resurskrävande att tillverka en ny smartphone.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande