Apple Watch Series 3 reparation
Är ditt Apple Watch Series 3 trasigt och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av Apple Watch Series 3 till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 är en populär smartklocka som har varit på marknaden sedan 2017. Nya smartklockor har lanserats sedan dess, men Apple Watch Series 3 är fortfarande en av de bättre smartklockorna. Klockan är bland annat känd för att vara vattentät ner till 50 meter, ha en batteritid på upp till 18 timmar och ha inbyggd högtalare och mikrofon.

Apple Watch Series 3 är en bra klocka på många sätt, men som alla andra klockor kan den gå sönder om du är olycklig. Om din klocka är skadad kan du få den reparerad hos oss. Vi erbjuder bland annat skärm- och batteribyte.

Vi är experter på att reparera Apple Watch Series 3

Du använder förmodligen din smartklocka dygnet runt och i alla sammanhang. Du har klockan med dig på jobbet, i duschen, på gymmet, under löprundan osv. Ditt Apple Watch Series 3 utsätts för en hel del och klarar det oftast bra. Smartklockor kan dock få olika skador och fel, och det gäller också denna klocka. Hos GladTeknik är vi experter på att reparera produkter från Apple. Vi reparerar bland annat iPhones, iPads och framför allt Apple Watches – inklusive Apple Watch Series 3. Kom till oss om din klocka eller andra Apple-produkter har en skada du vill få reparerad. Våra tekniker har mångårig erfarenhet och hanterar alla reparationer.

Apple Watch Series 3 reparation 1

Apple Watch Series 3 reparation 2

Reparation av glaset på Apple Watch Series 3

Den mest utsatta delen på Apple Watch Series 3 är glaset. Det är, till skillnad från interna delar som batteriet, inte skyddat om klockan inte har skärmskydd.

Du har troligen klockan på handleden större delen av dygnet, vilket gör risken för att tappa klockan och därmed förstöra skärmen ganska låg. Däremot kan du vara olycklig och förstöra glaset om du i samband med sport eller andra aktiviteter slår klockan mot väggen, fotbollsmålet, bildörren eller något annat. Apple Watch Series 3 är tåligt, men det finns gränser för hur kraftiga slag och stötar det kan klara av.

Är glaset på ditt Apple Watch Series 3 trasigt? Få det utbytt av en av våra tekniker.

Reparation av batteriet i Apple Watch Series 3

En annan del på Apple Watch Series 3 som kan behöva bytas ut är batteriet. Apple uppger att klockan har en batteritid på upp till 18 timmar. Den faktiska batteritiden kan dock vara något kortare beroende på hur mycket du använder klockan och hur länge du har haft den.

Batteriet blir trött med tiden, men den goda och långa batteritiden kan komma tillbaka genom att byta batteriet. Vi tar gärna hand om att reparera batteriet så att du kan få maximal glädje av din klocka igen.

Vi reparerar din klocka på under 24 timmar(*)

Är du van att använda ditt Apple Watch Series 3 dygnet runt eller något liknande, vill du självklart inte vara utan den för länge. Genom att lämna in den för reparation hos GladTeknik kan du glädja dig åt att du vanligtvis bara behöver vänta upp till 24 timmar för att få den tillbaka. Det gäller i cirka 9 av 10 fall*.

Vad kostar en reparation?

Det ska alltid löna sig att reparera sin smartklocka istället för att kassera den till förmån för en ny. Därför erbjuder vi naturligtvis reparationer av Apple Watch Series 3 till priser som alla har råd med.

Få klockan reparerad både för din plånboks och miljöns skull.

Reparation av Apple Watch Series 3 med garanti för nöjdhet

Du är täckt av vår nöjdhetsgaranti, oavsett vilken produkt du får reparerad hos oss. Därför erbjuder vi självklart också garanti för nöjdhet när det kommer till reparation av klockor från Apple. Se fram emot att uppleva bra service både före, under och efter reparationen.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande