Apple Watch Series 4 reparation
Är ditt Apple Watch Series 4 trasigt och i behov av reparation?
Vi erbjuder expressreparation av Apple Watch Series 4 till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av Apple Watch Series 4

2018 var året då Apple Watch Series 4 lanserades. Klockan skiljer sig bland annat från sin föregångare genom att erbjuda en större skärm, högre kapacitet och förbättrad ljudkvalitet. Detta smartklocka har sedan dess fått hård konkurrens från Apples nyaste smartklockor.

Apple Watch Series 4 är en klocka som du kan njuta av i flera år, förutsatt att du använder och skyddar den korrekt. Du kan dock aldrig skydda dig helt mot fel och skador på klockan. Till exempel kan det uppstå skador på glaset eller batteriet. I dessa fall kan du få klockan reparerad hos GladTeknik.

Lämna in ditt Apple Watch Series 4 för reparation hos GladTeknik

Apple Watch Series 4 bör och måste endast repareras av erfarna tekniker. Detta gäller oavsett om det är batteriet, glaset eller någon annan del som är trasig. Skadan kan nämligen förvärras om reparationen inte hanteras korrekt.

Om ditt smartklocka har gått sönder på något sätt, kan du lämna in det för reparation hos oss. Det kan du göra antingen genom att lämna det på en verkstad eller ett inlämningsställe nära dig. Vi finns på flera platser i Köpenhamn och andra ställen på Själland.

Apple Watch Series 6 reparation

Apple Watch Series 4 reparation 1

Nytt glas till Apple Watch Series 4

Du tappar förmodligen inte ditt Apple Watch lika ofta som du tappar din iPhone. Det betyder dock inte att det inte finns någon risk för att klockans glas kan gå sönder. Det kan få repor eller sprickor genom många former av stötar och slag. Det kan till exempel hända att din klocka på handleden träffar dörrkarmen eller kylskåpet, och glaset går sönder i den processen.

Oavsett vad som har orsakat det repade eller spruckna glaset kan du få det utbytt av våra tekniker. Vi är vana vid att utföra sådana reparationer.

Nytt batteri till Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4 har en rimlig batteritid på upp till 18 timmar. Vissa upplever en längre batteritid än andra.

Med åren kan batteriet minska i effektivitet, och det beror på slitage. Batteriet är en slitdel, och slitdelar måste som bekant bytas ut vid något tillfälle. Om batteriet i ditt Apple Watch Series 4 håller på att dö, få det utbytt. GladTeknik kan hjälpa dig.

Vad kostar det att få ett Apple Watch Series 4 reparerat?

Vi erbjuder prisvärda reparationer av Apple Watch Series 4.

Om du vill få ditt smartklocka reparerat utan att gå hem med en stor nota, välj oss som din föredragna reparatör. Om du kontaktar oss och berättar vilken klocka du har och vilken reparation du behöver, kan vi beräkna ett pris för reparationen. Det är sedan upp till dig om reparationen ska utföras.

Hållbara reparationer utförda av erfarna tekniker

Våra tekniker utför enbart hållbara reparationer, eftersom vi vill att ditt smartklocka ska hålla så länge som möjligt. För att säkerställa högsta kvalitet kompromissar vi varken med reservdelar eller verktyg. Dessutom kan du lita på att alla våra tekniker har stor kunskap och erfarenhet inom området.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande