iPhone 12 reparation
Är din iPhone 12 trasig och behöver repareras?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 12 till bra priser i Köpenhamn och på hela Själland.
iPhone 12 reparation 1

iPhone 12 Pro

Har du problem med din iPhone 12 Pro?

iPhone 12 reparation 1

iPhone 12 Pro Max

Har du problem med din iPhone 12 Pro Max?

Läs mer
iPhone 12 reparation 3

iPhone 12 Mini

Har du problem med din iPhone 12 Mini?

Läs mer

Reparation av iPhone 12

iPhone 12 var i flera år den största uppgraderingen av iPhones, när den lanserades 2020. Det var – och är – svårt att komma runt mobilens många höjdpunkter, som inkluderar fantastiska kameror, 5G-prestanda, förbättrad skärm och mycket mer.

Är du också förtjust i iPhone 12, och har du skaffat dig ett exemplar? Då kan du troligen njuta av mobilen i många år. Om den går sönder kan du få den reparerad. GladTeknik är din lokala reparatör med många års erfarenhet inom elektronikreparation.

Vi kan reparera din iPhone 12

Din iPhone 12 kan följa dig och glädja dig i många år, om du tar hand om den. Med tiden uppstår det naturligt olika skador och slitage, och när det händer är det bra att veta vart du ska vända dig för att få skadorna åtgärdade. Svaret är GladTeknik.

Vi erbjuder reparation av iPhone 12 på våra verkstäder, där vi har kompetenta och erfarna tekniker. Vi använder reservdelar av högsta kvalitet, så du kan vara säker på att få enheten tillbaka i utmärkt skick.

Några av de saker som kan leda till reparation är en trasig skärm, ett defekt batteri, en trasig kamera m.m.

iPhone 12 reparation 4

iPhone 12 reparation 5

Reparation av skärm på iPhone 12

En av de stora höjdpunkterna med iPhone 12 är dess fantastiska skärm. Mobilen har en 6,1-tums OLED-skärm som sträcker sig från kant till kant och ger mobilen ett exklusivt uttryck.

Skärmen är stor och vacker, men den är tyvärr inte immun mot slag och stötar. Om en iPhone 12 tappas på ett hårt underlag och den landar med skärmen nedåt kan skärmen spricka. Det är frustrerande när det händer, men om du byter ut skärmen kan du snabbt få tillbaka glädjen med mobilen.

Reparation av batteri på iPhone 12

iPhone 12 har en batteritid på respektive 17, 11 och 65 timmar vid respektive videouppspelning, streaming av video och ljuduppspelning. Du behöver inte ha laddaren i bruk hela tiden.

Om du använder din iPhone 12 mycket kommer det så småningom att märkas på batteriet, som kan bli slitet. Ett slitaget och dåligt batteri bör bytas, och just batteribyte är en av våra kärntjänster.

Defekt kamera, mikrofon eller högtalare?

Reparationer av iPhone 12 består inte bara av reparation av skärm och batteri. Det kan också bli nödvändigt att byta ut och reparera andra delar. Det kan t.ex. vara att din mobil har en defekt högtalare, mikrofon eller kamera. Sådana defekter har en negativ inverkan på användarvärdet och bör därför åtgärdas.

Oavsett vad din iPhone 12 lider av kan problemet lösas av våra skickliga och noggranna tekniker.

Reparationer i Köpenhamn och på hela Själland

Du behöver inte köra land och rike runt för att hitta en plats där du kan få din iPhone 12 reparerad. Det är mycket troligt att vi har antingen en verkstad eller en inlämningsplats nära dig.

GladTeknik har verkstäder och inlämningsplatser i Köpenhamn och flera andra platser på Själland. Besök oss t.ex. i Farum, Virum, Herfølge eller någon helt annan plats. Vi ser fram emot att ta hand om din iPhone 12.

Bra priser och oöverträffad service

Alla ska ha möjlighet att få sin iPhone 12 reparerad när den går sönder. Därför erbjuder vi reparationer till priser som alla har råd med. För att få mer information om våra priser, ber vi dig ringa eller skriva till oss.

Om du väljer GladTeknik som din föredragna reparatör kan du, förutom våra låga priser, också njuta av vår oöverträffade service. Vi samlar på nöjda kunder, vilket de insamlade recensionerna från tidigare och nuvarande kunder bekräftar.

Frågor och svar

Var kan jag få min iPhone 12 reparerad?

Svaret är GladTeknik.

Vi har reparerat iPhones, inklusive iPhone 12, i många år, så vi har erfarenhet av att utföra alla de vanliga reparationerna. För att ge dig en bra kundupplevelse erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och garanti för tillfredsställelse.

Hur länge måste jag vara utan min iPhone 12?

Du behöver bara vara utan din iPhone 12 en kort tid om du lämnar in den för reparation hos oss. Om vi har de nödvändiga reservdelarna i lager, klarar vi vanligtvis reparationen på under 24 timmar.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande