Datorreparation

Vi erbjuder reparation av alla datorer med mycket hög kvalitet och professionalism. Hos oss är din dator, oavsett om det är en PC eller en Mac, i säkra händer. Vi kan vanligtvis reparera datorer mycket snabbt, så hos oss undviker du långa väntetider. Kontakta oss för priser på din datorreparation.
Lenovo V110, 15.6'', FHD, i3-6006U, 8GB RAM, 512GB SSD. Gladteknik udbyder også teknisk hjælp.

PC-reparation

Vi reparerar alla typer av datorer oavsett märke och ålder.

Läs mer
Mac reparation København

Mac-reparation

Problem med iMac eller Macbook? Vi erbjuder reparation och support av Apple-datorer.

Läs mer
Vand i computeren

Vätska i dator

Har du fått vatten eller andra vätskor i datorn? Vi kan hjälpa!

Läs mer
Udskiftning af bærbar skærm

Bärbar skärmbyte

Vi reparerar och byter ut på kort tid och till ett bra pris.

Läs mer

Grundläggande hantering ingår

Om du lämnar in datorn till våra datorreparatörer på verkstaden i Malmö eller Köpenhamn, erbjuder vi en grundläggande hantering i samband med din datorreparation. I vissa fall behöver en utökad felsökning göras.

Datorreparationer

En datorreparation kan vara nödvändig i många olika fall och vissa reparationer är mindre omfattande än andra. När du lämnar in din dator på en av våra verkstäder kommer en kunnig datorreparatör att felsöka den och bedöma vad som behöver göras.

Typiska datorproblem där reparation behövs:

Frågor och svar

Var kan jag lämna in min dator för reparation?
Vi har inlämning i Malmö och verkstad i Danmark.

Hur lång tid tar en datorreparation?
Det varierar från fall till fall eftersom vissa datorproblem tar längre tid att lösa än andra. Vissa dagar kan vi lösa det inom en dag och andra gånger tar det lite längre tid. Men hos oss är det vanligtvis snabb bearbetningstid.

Jag vet inte vad som är fel med min dator?
Inga problem, vår datorreparatör får reda på det vid felsökning. Då får du veta vad det kommer att krävas för att lösa problemet och du får ett konkret erbjudande om detta.

Vad kostar en datorreparation?
Det beror på vad problemet är, vilket vi får reda på i förbindelse med felsökning. Till exempel, om vissa delar av din dator behöver bytas ut, kan det kosta. I så fall kommer du att informeras om det innan vi fortsätter med reparationen. Kom ihåg att grundläggande hantering vid inlämning ingår. Vid inlämning på våra andra platser kostar det bara 280 SEK.




Min dator gick i udu på en tråkig torsdag och jag bestämde mig för att ringa Gladteknik efter att ha provat det själv, de var snabba att komma ut och titta på det trots att tekniker faktiskt hade ledigt och satt med sin familj. Teknikern satt med min dator i drygt 45 meter varefter vi bestämde oss för att det var lättast om teknikern tog hem skrivbordet hem, efter en dag fick jag ett mejl med vad som kunde ha gått fel och leverans av PC 5/5 stjärnor härifrån till sätta sina kunder först, snabb service med ett leende och en bra chatt. Tack för hjälpen, GladTeknik.


5 / 5 stjärnor

Marius Jasinske