IT-service och support samt teknisk assistans
När det finns problem med tekniken är vi redo med kompetent och snabb IT-service och teknisk hjälp

Vi erbjuder den bästa IT-tjänsten

På GladTeknik gör vi skäl för vårt namn. Vi älskar teknik och när vi väl har hjälpt våra kunder med deras problem hoppas vi de kommer att bli lika glada som oss. Vi är specialiserade på IT-tjänster och det finns få uppgifter vi inte kan lösa. Vi har många års erfarenhet inom branschen, både när det gäller Windows, Apple och många andra märken. Med all vår erfarenhet strävar vi efter att tillhandahålla en så fantastisk tjänst som vi kan.

Vilka IT-tjänster erbjuder vi?

När det gäller IT finns det många saker som kan gå fel och det finns en myriad av olika utmaningar och uppgifter inom ämnet. IT-tjänster är ett stort område, så det kan ibland vara svårt att se exakt vad du kan få hjälp med. Så vad kan vi hjälpa dig med? Bland annat kan vi hjälpa till med:

Om du behöver IT-support för en eller flera av ovanstående frågor, klicka in och läs mer. Men om du har problem som inte passar in i kategorierna vi har listat ovan? Så läs vidare nedan!

IT service i top-klasse

Der er ikke den IT service, vi ikke kan tilbyde

Andra former av IT-hjälp?

Vi tillhandahåller många fler former av IT-tjänster än vi kan skriva på en webbplats utan att göra den oöverskådlig. Förutom ovanstående tjänster erbjuder vi även hjälp med mobiler, annan elektronik, vissa applikationer och mer allmänna råd. Dessa inkluderar:

  • Virusrensning
  • E-postinställningar – inklusive Outlook, G-mail och mer
  • E-brevlåda, BankID och internetbank
  • Konfigurera automatiserad säkerhetskopieringsprocess
  • Mobiltelefoner, både iOS- och Android-system
  • Microsoft Word, Powerpoint, Excel och OneNote
  • Windows-operativsystem, särskilt XP, Vista, 8, 8.1 och Windows 10
  • Apples operativsystem, särskilt Sierra och High Sierra
  • Windows Server 2012 och senare

Tvivlar du på om vi kan ge dig stöd i ett visst program? Ring oss och fråga!

Ska vi ge dig en bra IT-service?

Om du behöver hjälp är vi redo att hjälpa till. Gå till vår bokning och ring oss, skicka ett mejl eller fyll i ett kontaktformulär – vad som passar dig bäst. Då kan vi ge dig ett bra erbjudande!
Min dator startade inte - Gladteknik reparerade på bara några timmar!
Min dator startade inte och jag rekommenderades Gladteknik. Jag skrev till dem och samma dag återvände de. Jag gick med på att hämta kl 14 måndag och bara några timmar senare ringde de med en feldiagnos att min dator väl kunde sparas. De erbjöd sig redan att leverera igen samma dag kl. 19. Så från det att det plockades upp gick BARA 5 timmar och det var tillbaka igen och fungerade 100%.

Medan min dator var borta hade jag köpt en ny skrivare till min iPad eftersom jag hade något att skriva ut. Jag kunde inte få det att fungera. Men när Mathias var över, då kan kan extraordinärt med det tillsammans med leverans. Sådan bra service ses sällan!

Jag kommer definitivt att använda dig igen när jag behöver teknisk hjälp.


5 / 5 stjärnor

Lars Thulsted