Reparation av datorskärm
Är datorskärmen trasig? Vi reparerar det på kort tid och till ett bra pris. Vi reparerar både bildskärmar på PC- och Mac-datorer.

Låt oss reparera din datorskärm

Om din datorskärm går sönder, går det i många fall att reparera den. I många fall kan det repareras bra. Även i fallet med en bärbar dator där en plastbit går sönder (som visas på bilden). I vår verkstad har vi specialutrustning för att reparera datorskärmar effektivt och hållbart. Det är mycket billigare att göra en reparation än att köpa en helt ny dator. Datorskärmar kan gå sönder på många sätt, både på grund av slitage, trasiga interiörer, trasiga gångjärn, pixelfel, kabelfel etc.
Från vår huvudverkstad i Danmark erbjuder vi också grundläggande hantering.

Vi kan reparera alla skärmar

Om din datorskärm går sönder är det inte alltid nödvändigt att byta ut den helt. Inledningsvis är det relevant att se om den kan repareras. Speciellt med bärbara datorer ser vi att skärmproblem beror på vardagliga saker som en skadad eller trasig kabel, eller en bit plast som går sönder så att skruvarna inte har något att fästa i. Om en reparation inte är möjlig kommer vi att erbjuda ett skärmbyte.

Reparation af hængsel til computerskærm

Mac reparation

Typiska skärmproblem som kräver reparation

Som nämnts kan en datorskärm gå sönder på många olika sätt. Det kan också finnas flera olika lösningar på detta. Det är en bedömning från fall till fall som identifieras i samband med en felsökning. Några av de typiska skärmproblem som kräver reparation är:

  • Att skärmen inte slås på trots att datorn är på
  • Konstiga färger på datorskärmen
  • Fysisk skada på skärmen
  • Pixelfel
  • Inre luftbubblor eller kondens
  • Damm, smuts eller insekter fastnat
  • Förvrängd eller inverterad skärm
  • Att skärmen bara fungerar om den inte är helt öppen (bärbara datorer)

Behöver du reparera din datorskärm?

Våra specialiserade tekniker är redo att reparera din datorskärm. Om den inte kan repareras får du ett erbjudande om ett byte. Kom ihåg att vi erbjuder gratis felsökning från vår verkstad. Gå till vår bokning och ring oss, skicka ett mejl eller fyll i ett kontaktformulär – vad som helst som passar dig bäst. Då kan vi ge dig ett bra erbjudande!”Hade en trasig skärm på min bärbara dator. Pratade med Mathias, och omedelbart får du en tydlig och trovärdig översikt över vad som behövs. Försäkringen tog flera dagar att reda ut ärendet men under hela processen fanns en fantastisk hjälpsam korrespondens från dem. Känner inte till något annat företag som går så mycket utvecklat och så bra att tillgodose individuella kundbehov. Jag kan säga säkert att jag kommer tillbaka omedelbart om det finns något. Kan definitivt rekommenderas.“


5 / 5 stjärnor

Henry Teahan