iMac-reparation och support
Är din iMac trasig eller behöver du en kärleksfull hand? Vi erbjuder snabb reparation av iMac och andra Apple-datorer till bra priser i Malmö och Danmark.

iMac-reparation i Malmö och Danmark

iMac är en mycket populär stationär dator som är mycket mångsidig för både privat och affärsbruk. Liksom andra datorer borde en iMac eller iMac Pro hålla i många år. På GladTeknik är detta precis något vi kan hjälpa till med. När din iMac har blivit långsam eller behöver repareras kan vi hjälpa dig snabbt och till bra priser. Vi löser faktiskt uppgiften på en dag eller mindre i 9 av 10 fall. Detta är naturligtvis en tjänst som våra kunder uppskattar mycket, eftersom få kan eller vill vara utan deras iMac i veckor eller månader som man ofta måste göra med andra datorreparatörer. Våra erfarna Mac-tekniker kommer snabbt att få din iMac att fungera smidigt igen.

Grundläggande hantering och erbjudanden

Från vår huvudverkstad i Danmark erbjuder vi alltid grundläggande hantering och priserbjudanden. Vi hjälper dig gärna med att göra en felsökning så att du undviker obehagliga överraskningar. Så om du vill få en uppfattning om vad din dator misslyckas med, vad som krävs för att få den reparerad och vad den kommer att kosta, kontakta oss. Förutom att reparera iMac och iMac Pro, erbjuder vi också reparation av andra Apple-datorer.

Reparation af iMac

Mac reparation København

Typiska iMac-reparationer

För oss är ingen uppgift för stor eller för liten. Många av våra kunder vet inte exakt vad som är fel med deras iMac, så de kommer till oss och får en grundläggande hantering av deras ärende samt ett kostnadsförslag för att lösa uppgiften. Vi löser alla typer av fel och IT-problem – några av de vanligaste uppgifterna vi löser med iMac-datorer är:

 • Hårddiskbyte
 • Dataåterställning
 • Hjälp med program och programvara
 • Byte av skärm eller frontglas
 • Reparation av iMac-grafikkort
 • Intern rengöring
 • Reparation av vätskeskador
 • Reparation av strömförsörjning
 • SuperDrive-ersättning
 • Installerar om OSX-operativsystemet
 • Reparera iMac Pro

Behöver du en iMac-reparation?

Om du behöver reparera din iMac är vi redo att hjälpa dig. Boka tid online eller kontakta oss via telefon eller post – vad som helst som passar dig bäst. Då skickar vi ett bra erbjudande till dig.”Det kunde inte vara bättre. Levererade min äldre iMac 27 "när det hade blivit långsamt. Avtalat 24-timmars servicefönster för bara 300 DKK extra. Fick ny 2 TB SSD och 32 GB RAM i mycket konkurrenskraftigt pris, men när en LVDS-kabel retade eller var defekt, bytte de ut den gratis och inte tillräckligt med den. De hämtade den från leverantören eftersom det annars var 2-4 dagars leveranstid. Det har gått över alla förväntningar“


5 / 5 stjärnor

Lennart