iPad Pro 12.9” reparation
Är din iPad Pro 12.9” trasig och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPad Pro 12.9” till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av iPad Pro 12.9”

iPad Pro 12.9” är just nu (januari 2023) den iPad på marknaden som har den största skärmen. 12.9” är ungefär samma skärmstorlek som du känner igen från många datorer, inklusive många MacBook Pro- och MacBook Air-modeller.

iPad Pro 12.9” är en riktigt bra surfplatta, men tyvärr kan det uppstå skador och fel när en surfplatta används mycket. Om du är nöjd med din iPad Pro 12.9”, är det helt naturligt att fel och skador på din enhet leder till frustration hos dig. Hos GladTeknik kan vi eliminera dessa frustrationer genom att reparera din enhet. Läs mer nedan.

Reparation av iPad Pro 12.9” (flera generationer)

iPad Pro 12.9” finns idag i en lång rad olika versioner. Genom tiderna har det kommit nya generationer av denna modell. 1:a generationen kom ut på marknaden 2015, och det har i stort sett kommit en ny generation varje år sedan dess. Oavsett om du har en nyare eller äldre version av iPad Pro 12.9”, kan vi reparera din surfplatta när olyckan är framme.

Här är de olika generationerna:

  1. generationen från 2015
  2. generationen från 2017
  3. generationen från 2018
  4. generationen från 2020
  5. generationen från 2021
  6. generationen från 2022

Du kan enkelt ta reda på vilken generation din iPad är genom att söka på enhetens modellnummer. Vi kan också hjälpa dig att klargöra vilken generation det är fråga om om du är osäker.

iPad Pro 12.9” reparation

Ny skärm till iPad Pro 12.9”

iPad Pro 12.9” är som nämnt en stor surfplatta. Man kan argumentera för att den inte är lika praktisk som andra surfplattor, eftersom den inte ligger lika bra i händerna på grund av sin storlek. Å andra sidan är det mycket praktiskt att enheten kan användas både som surfplatta och bärbar dator.

Om du är så olycklig att tappa din iPad Pro 12.9” och skärmen går sönder, kan skärmen naturligtvis bytas ut. Vi erbjuder skärmbyte till förmånliga priser, och vi strävar naturligtvis efter att utföra reparationen så snabbt som möjligt. I 9 av 10 fall kan vi utföra reparationen på under 24 timmar.

Nytt batteri till iPad Pro 12.9”

iPad Pro 12.9” erbjuder generellt en riktigt bra batteritid, men den faktiska batteritiden varierar från generation till generation. Oavsett vilken generation din iPad är kan du behöva byta batteriet, särskilt om du använder din surfplatta mycket, eftersom frekvent användning sliter på batteriet.

Om din iPad Pro 12.9” börjar förlora ström mycket snabbt, byt batteriet och få tillbaka den goda batteritiden. Det kommer att göra en värld av skillnad för användarvärdet. Du kan också få batterifacket och kameran utbytt.

Är din enhet skadad av vätska?

Det kan finnas flera anledningar till att du letar efter ett ställe där du kan få din iPad Pro 12.9” reparerad. Det kan vara att skärmen på enheten är spräckt, eller att batteriet är dött. Men det kan också vara att din surfplatta har skadats av vätska efter att ha varit i poolen eller fått kaffe på sig.

Oavsett hur vätskeskadan har uppstått kan du få din iPad Pro 12.9” undersökt och reparerad hos oss. De flesta vätskeskador kan åtgärdas.

Priser på reparationer av iPad Pro 12.9”

Önskar du en icke-bindande offert för reparation av en iPad Pro 12.9”? Du behöver inte göra mer än att skriva eller ringa till oss. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga. Du kan med fördel öppna ditt ärende hemifrån; då kommer du före i kön och sparar tid.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande