iPhone X reparation
Är din iPhone X trasig och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone X till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.
iPhone X reparation 1

Reparation af iPhone XS

Har du problem med din iPhone XS? Vi kan hjälpa dig!

Läs mer
iPhone X reparation 2

Reparation af iPhone XS Max

Har du problem med din iPhone XS Max? Vi kan hjälpa dig!

Läs mer
iPhone X reparation 3

Reparation af iPhone XR

Har du problem med din iPhone XR? Vi kan hjälpa dig!

iPhone X-reparation

Sedan 2017 har du haft möjlighet att lägga vantarna på den populära iPhone X. Modellen har sålts i över 29 miljoner exemplar, och ett av dessa exemplar kan vara ditt. Har du en iPhone X som är trasig? I så fall kan en av våra tekniker reparera den för dig.

Vi hanterar alla typer av skador, fel och defekter, så oavsett vad som är fel med din iPhone X kan du lita på oss. Du kan lämna in din smartphone idag och få den reparerad inom 24 timmar.

iPhone X reparation 4

iPhone X reparation 5

Reparation av iPhone X i Köpenhamn och på resten av Själland

GladTeknik erbjuder inte bara reparationer av iPhone X i Hvidovre, där vi har vårt huvudkontor. Vi täcker hela Köpenhamn och resten av Själland.

För att tillgodose kunder som inte bor i Hvidovre eller omgivning har vi flera inlämningsställen. Här kan du lämna in din iPhone X om den behöver repareras.

Du kan längst ner på hemsidan kolla om det finns ett inlämningsställe nära dig. Det gör det förmodligen om du bor på Själland.

Ny skärm till iPhone X

Vid lanseringen gjorde iPhone X stor succé med sin imponerande och exklusiva “vägg till vägg-skärm”. Skärmen bidrar till telefonens eleganta och exklusiva utseende, men tyvärr är skärmen skör. Det finns därför en risk att den går sönder om du tappar din iPhone X och den landar olyckligt.

Om du har varit olycklig nog att förstöra skärmen och vill få den utbytt, kan du få skärmen utbytt hos oss.

Nytt batteri till iPhone X

Förutom skärmen är batteriet en av de delar som först behöver bytas ut på en iPhone X. Under de senaste månaderna eller åren har du kanske märkt att batterikapaciteten i din smartphone har minskat, vilket kan vara ett tecken på att batteriet snart behöver bytas.

Ett annat tecken kan vara att du inte kan ladda upp din enhet eller att den laddar mycket långsamt.

Är batteriet i din iPhone X också dåligt, boka då tid för en reparation hos oss.

Vad kostar reparationerna?

Priset för reparationer av iPhone X kan variera beroende på om det handlar om att reparera skärmen, batteriet, kameran eller något helt annat. Du kan få reda på priset för att reparera din iPhone X om du kontaktar oss. Samtidigt kan du få reda på hur snabbt vi kan reparera din mobil.

Så snabbt kan du få din iPhone X reparerad

Vi har inget intresse av att väntetiden blir längre än nödvändigt när du lämnar in din iPhone X för reparation hos GladTeknik. Därför försöker vi alltid reparera din mobil så snabbt som möjligt. I 9 av 10 fall kan vi reparera den inom 24 timmar.

Garanti för högsta kvalitet och bästa service

Det finns flera skäl till att du alltid bör vända dig till GladTeknik när din iPhone X ska repareras.

Ett av dem är att vi garanterar högsta kvalitet. Den höga kvaliteten säkerställs inte bara genom att reparationen utförs av en erfaren tekniker. Den säkerställs också genom att vi använder reservdelar av högsta kvalitet.

God service är också ett av våra kännetecken. Du ska lämna vårt verkstad med ett leende på läpparna efter att din iPhone X har reparerats hos oss, och det kommer vi att göra allt för att säkerställa.

Frågor och svar

Var kan jag få min iPhone X reparerad?

Du behöver inte åka land och rike runt för att hitta en plats där du kan få din iPhone X reparerad. GladTeknik har med all sannolikhet antingen en verkstad eller ett inlämningsställe nära dig, där du kan lämna in din iPhone X för reparation. Hitta listan över verkstäder och inlämningsställen längst ner på vår hemsida.

Vilka iPhone X-reparationer är mest efterfrågade?

Vi erbjuder en rad olika iPhone X-reparationer. Vissa reparationer är mer efterfrågade än andra. Det är särskilt reparationer av skärmar och batterier som efterfrågas, men vi kan också hjälpa till med andra reparationer.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande