iPhone XS Max reparation
Har din iPhone XS Max gått sönder och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparationer av iPhone XS Max till bra priser i Köpenhamn och i resten av Själland.

Reparation av iPhone XS Max

iPhone XS Max har länge varit – och är fortfarande – en populär smartphone. Som den lyckliga ägaren av en sådan kan du glädja dig åt att du har en mobil med en stor skärm, en kraftfull A12 Bionic-processor och mycket mer.

Som gäller för alla andra iPhones och smartphones i allmänhet, kan iPhone XS Max gå sönder. Skulle det hända, kan du få den reparerad hos GladTeknik. Vi erbjuder bland annat att byta skärm eller batteri, reparera kameran och mycket mer.

iPhone XS Max reparation 1

iPhone XS Max reparation 2

Reparation av iPhone XS Max hos GladTeknik

iPhone XS Max var en relativt dyr modell när den lanserades. Därför är det självklart en smartphone som du gärna vill ha glädje av i många år. Den planen kan förstöras om enheten går sönder.

Har din iPhone XS Max gått sönder, låt våra tekniker ta en titt på den och ge den nytt liv. Oavsett om det handlar om en sprucken skärm, ett trasigt batteri, en trasig mikrofon eller något annat problem, kan vi hantera det i vår verkstad.

Har skärmen på din iPhone XS Max gått sönder?

iPhone XS Max hör för närvarande (december 2022) till de smartphones på marknaden som har den största skärmen. Skärmen är hela 6,5 tum. Du kan i praktiken använda din enhet som både smartphone och mini-tablet, eftersom den är bra för att titta på filmer och serier.

Även de största skärmarna kan gå sönder. Har skärmen på din iPhone XS Max gått sönder, boka tid för att byta din skärm hos oss. Vi kan också byta bakskärmen om den också har gått sönder.

Är batteriet i din iPhone XS Max dåligt eller trasigt?

iPhone XS Max har en något längre batterilivslängd än t.ex. iPhone X, men även batteriet i denna modell kan bli slött eller rent av gå sönder. Skulle det hända, skulle den mest effektiva lösningen vara att byta batteriet.

Vi byter batteriet i din iPhone XS Max, så du inte längre får slut på ström i tid och otid.

Andra reparationer

Som nämnt kan vi reparera din iPhone XS Max om skärmen eller batteriet är trasigt. Möjligheterna slutar dock inte där. Vi erbjuder också en mängd andra reparationer, så om du vill ha en helt tredje skada eller fel åtgärdat, kontakta oss.

Vad kostar reparation av en iPhone XS Max?

En dyr telefon behöver inte vara dyr att reparera. Det understryker vi genom att erbjuda reparationer till konkurrenskraftiga priser.

Reparationer av iPhone XS Max kan variera i omfattning, liksom det är olika vilka reservdelar som ska användas. Därför kommer det också att vara skillnad på priserna.

Vill du känna till priset på en given reparation, ring eller skriv till oss.

Hur lång tid tar en typisk reparation?

Om du i förväg har kontaktat oss med önskemål om en reparation, och om vi har de nödvändiga reservdelarna i lager, kan mobilen snabbt repareras. I 9 av 10 fall kan vi reparera din iPhone XS Max inom 24 timmar. Kontakta oss för en bedömning av hur snabbt vi kan klara din reparation.

iPhone XS Max reparation 3

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande