iPhone 5S reparation
Är din iPhone 5S trasig och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 5S till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av iPhone 5S

iPhone 5S var en stor och spännande nyhet när modellen lanserades 2013. Jämfört med iPhone 4S, erbjuder modellen bland annat längre batteritid, högre upplösning, bättre kamera och mycket mer.

iPhone 5S är på många parametrar en bra smartphone, men precis som alla andra smartphones kan det uppstå problem på grund av slitage. Det kan till exempel vara så att din enhet inte kan starta, att den inte vill ladda, att skärmen är spräckt eller något helt annat. I alla fall kan du få den reparerad hos GladTeknik.

iPhone 5S reparation 1

iPhone 5S reparation 2

Vi har tekniker med stor erfarenhet av att reparera iPhone 5S

Hos GladTeknik har vi stor expertis i att reparera iPhone 5S, så oavsett om du behöver lösa ett problem med skärmen, batteriet, vätskeskada eller något helt annat, finns det hjälp att få.

Vi anställer många tekniker som har reparerat iPhones i många år och därför också har erfarenhet av reparation av iPhone 5S. Du kan därför vara säker på att inget lämnas åt slumpen när du litar på oss.

Reparation av iPhone 5S-skärm

iPhone 5S är utrustad med en 4,0” LCD-skärm som, liksom skärmarna på alla andra smartphones, kan gå sönder om du är olycklig. De flesta skärmskador kan förebyggas genom att använda ett bra skal och ett solitt skärmskydd. Även om du vidtar dina försiktighetsåtgärder, finns det en viss risk för att skärmen kan spricka.

Har du tappat din smartphone på golvet, asfalten eller någon annan hård yta, och är skärmen sönder, kan du boka tid för reparation av en iPhone 5S-skärm hos oss. Vi kan också byta ut bakomslaget om det är sönder.

Reparation av iPhone 5S-batteri

Är din iPhone 5S ständigt utan ström? Vill din iPhone 5S inte ladda upp?

Om du svarar “ja” på endast en av dessa frågor är det troligt att batteriet är trasigt och bör bytas. Genom att få ett nytt batteri till din iPhone 5S slipper du att ladda mobilen hela tiden.

Vad kostar det att reparera en iPhone 5S?

Reparation av iPhone 5S varierar i omfattning. Vi reparerar både skärmar, batterier och mycket annat, och eftersom det finns skillnader i både reparationstid och priset på reservdelar varierar också kostnaden för reparationen.

Om du vill ha ett icke-bindande erbjudande på reparation av din iPhone 5S är du välkommen att kontakta oss. Vi är konkurrenskraftiga och erbjuder en garanti för tillfredsställelse.

Vi reparerar din iPhone snabbt

iPhone 5S är förmodligen en telefon som har följt dig i många år och som du är nöjd med. Därför önskar du naturligtvis så kort väntetid som möjligt när den ska repareras. Detta önskemål tillmötesgår vi, och därför strävar vi alltid efter att utföra reparationer så snabbt som möjligt. I de flesta fall kan en iPhone 5S repareras på under 24 timmar.

iPhone 5S reparation 3

Frågor och svar

Var kan jag få min iPhone 5S reparerad?

Du kan förmodligen få din iPhone 5S reparerad nära din bostad. Det är en möjlighet om du bor nära någon av våra verkstäder eller inlämningsställen. Vi finns i Köpenhamn och på flera andra platser på Själland, där du kan lämna in din iPhone 5S för reparation. Längst ner på hemsidan ser du våra platser.

Varför startar inte min iPhone 5S?

Det kan finnas olika orsaker till att din iPhone 5S inte startar. Det kan till exempel vara att batteriet är defekt, att laddaren är trasig eller något helt annat. Vi kan genom felsökning hitta orsaken till problemet och självklart åtgärda det.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande