iPhone 14 reparation
Är din iPhone 14 trasig och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 14 till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.
Apple-iPhone-14-Pro-iPhone-14-Pro-Max-space-black-

iPhone 14 Pro

Problem med din iPhone 14 Pro? Vi kan hjälpa dig!

Läs mer
iPhone 14 reparation 1

iPhone 14 Plus

Problem med din iPhone 14 Plus? Vi kan hjälpa dig!

Läs mer
iPhone 14 reparation 2

iPhone 14 Pro Max

Problem med din iPhone 14 Pro Max? Vi kan hjälpa dig!

Läs mer

iPhone 14 reparation

iPhone 14 är en av branschens mest innovativa smartphones. Modellen kommer bland annat med kritiska säkerhetsfunktioner, branschledande hållbarhet, lång batteritid och A15-chip för att nämna några fördelar. Dessutom har iPhone 14 en 6,1″ stor skärm som levererar snygg och flytande grafik.

Apple har imponerat både användare, experter och recensenter med deras iPhone 14, men även om höjdpunkterna är många, kan fel och skador tyvärr uppstå. Har du en iPhone 14 som inte fungerar som den ska, kan du lämna in den för reparation hos oss. Vi löser problemet.

Reparation av iPhone 14 hos GladTeknik

iPhone 14 har varit på marknaden sedan hösten 2022, och sedan dess har många valt att köpa en sådan mobil. Har du denna telefon och har den gått sönder, bör du vända dig till en tekniker. GladTeknik har flera tekniker med erfarenhet av iPhone 14-reparation, så vi är ett bra val.

Även om iPhone 14 fortfarande är en nyare smartphone, har vi djup insikt i vilka skador och problem som kan uppstå och hur de löses. Vi kan därför med stor sannolikhet också lösa just det problem du har med din iPhone. Det gäller oavsett om det är skärmen, batteriet, kameran eller någon helt annan del som är problemet.

iPhone 14 reparation 3

iPhone 14 reparation 4

iPhone 14 skärmreparation

iPhone 14 har en stor kant-till-kant skärm med rundade hörn, hög upplösning och fettskyddande beläggning. Fördelarna med skärmen är många, men det är viktigt att påpeka att skärmen inte är okrossbar.

Mobilen bör alltid skyddas med både fodral och skärmskydd, men även med detta tillbehör kan du vara olycklig och skada skärmen. Om skärmen har gått sönder på din iPhone 14, låt oss göra en skärmreparation.

iPhone 14 batterireparation

iPhone 14 har en längre batteritid än den genomsnittliga smartphonen, men som gäller för alla mobilbatterier, kan batteriet i denna mobil också bli trög över tiden. Även om du kan dra nytta av att iPhone 14 fungerar med snabbladdning, är det irriterande om mobilen måste laddas upp för ofta. Överväg därför att byta batteri om det har blivit dåligt.

Vi erbjuder batterireparation till konkurrenskraftiga priser, så tveka inte att boka tid för reparation.

Byte och reparation av bakstycke, kamera, etc.

En av fördelarna med iPhone 14 är den branschledande hållbarheten. Även om hållbarheten är i topp, kan det ändå vara delar som behöver bytas eller repareras vid något tillfälle. Det kan till exempel vara kameran, bakstycket, mikrofonen eller högtalaren som har gått sönder på din iPhone 14. I så fall kan du lämna över reparationen till våra tekniker.

Boka tid för en iPhone 14-reparation

iPhone 14 är en exklusiv smartphone i den höga prisklassen, och därför kan du förvänta dig att den har en lång livslängd. Det är dock aldrig möjligt att veta när det kan uppstå ett behov av en reparation. Om du till exempel tappar mobilen och krossar skärmen, eller om mobilen hamnar på havets botten och blir vattenskadad, är det svårt att undvika en reparation.

Vill du boka tid för en reparation av din iPhone 14? Du kan skapa ditt ärende på vår hemsida. Du kan också kontakta oss via telefon eller e-post.

Våra priser för reparationer

Priset för iPhone 14-reparationer varierar, men samarbetar du med GladTeknik kan du hålla dina kostnader nere. Vi erbjuder rättvisa priser på alla reparationer.

Få ett erbjudande om reparation, till exempel skärmreparation eller batterireparation, genom att ringa eller skriva till oss.

Frågor och svar

Vad kostar det att byta batteri eller skärm på iPhone 14?

iPhone 14 kan drabbas av flera olika skador, men de vanligaste är batteri- och skärmskador. Vi erbjuder reparation av båda till överkomliga priser. Vill du ha ett konkret erbjudande för byte av batteri eller skärm på en iPhone 14, bör du kontakta oss.

Hur bokar jag tid för en iPhone 14-reparation?

Du kan spara tid och komma före i kön genom att skapa ditt ärende hemifrån när du ska ha din iPhone 14 reparerad. Det kan du göra på vår hemsida, där du behöver fylla i ett enkelt formulär. När du har fyllt i formuläret kan du lämna in din iPhone 14 för reparation på vår verkstad.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande