iPad 10.2” reparation
Är din iPad 10.2” trasig och behöver repareras?
Vi erbjuder expressreparation av iPad 10.2” till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av iPad 10.2”

iPad 10.2” är en bra surfplatta som kan användas för både skolarbete, streaming, spel och mycket mer. Med denna enhet får du en mellanstor surfplatta som kan vara med dig i många år. Det är dessutom en av de billigaste iPads på marknaden.

Som ägare av en iPad 10.2” bör du vara medveten om att enheten sannolikt kommer att behöva repareras förr eller senare, särskilt om du har den i många år. Surfplattan är slitstark och hållbar, men det är inte ovanligt att skador uppstår på skärmen eller problem med batteriet, särskilt om du använder din iPad mycket.

Vi erbjuder hållbara reparationer av iPad 10.2” (flera generationer)

Vi reparerar både nyare och äldre iPads, så vi kan också reparera alla generationer av iPad 10.2”. Oavsett om din iPad är från 2019, 2020 eller 2021, kan du få den reparerad av våra tekniker. Vi erbjuder hållbara reparationer, så om du vill ha glädje av din surfplatta många år framöver, välj oss som din föredragna reparatör.

Vi använder alltid reservdelar av högsta kvalitet. Du har också fördelen av att våra tekniker är mycket kompetenta och erfarna, vilket innebär att vi kan åtgärda alla fel och skador på din iPad 10.2” – inklusive skador på skärmen.

iPad 9.7” reparation

Reparation av skärmen på iPad 10.2”

De flesta ryser när de av ouppmärksamhet eller liknande tappar sin iPad på marken. Alla vet att det finns en risk för att skärmen spricker när en surfplatta tappas från en viss höjd. Ibland kommer du undan med skräcken. Andra gånger möts du av synen av en förstörd skärm på din iPad.

Om skärmen på din iPad 10.2” är repig eller regelrätt spräckt bör du boka tid för reparation av skärmen. Surfplattan kan vara svår att använda om skärmen inte är intakt. Om bakstycket också är trasigt erbjuder vi också att byta det.

Reparation av batteriet i iPad 10.2”

Batteriet i din iPad 10.2” är inte lika utsatt som själva skärmen, eftersom batteriet är skyddat bakom enhetens yttre. Det betyder dock inte att det inte kan uppstå behov av en reparation av batteriet.

En av de delar som kan bli slitna på en iPad 10.2” är just batteriet. Ju mer du använder enheten, desto snabbare kommer du att märka att batteriet minskar i effektivitet. Kanske märker du konkret att batteriet håller ström i mycket färre timmar än tidigare.

Om du också saknar att kunna använda din surfplatta i många timmar utan att behöva ladda den, byt ut det tröga batteriet i din iPad 10.2”.

Vad gäller reparation av kamera, bakstycke och annat?

GladTeknik erbjuder en rad olika reparationer av iPad 10.2”. Vi har redan täckt några av dem. Utöver reparation av skärm och batteri erbjuder vi reparation av bakstycke, kamera, laddningskontakt och mycket mer.

Få ett anbud på reparation av din surfplatta

Vi förstår att du gärna vill känna till priset på reparationen innan du lämnar in din iPad 10.2” hos oss. Därför finns vi tillgängliga med ett bra anbud om du kontaktar oss. Vi behöver bara veta vilken iPad du har och vilken reparation som ska utföras.

Här kan du lämna in din iPad 10.2” för reparation

Du kan lämna in din iPad 10.2” för reparation hos GladTeknik genom att besöka någon av våra verkstäder eller inlämningsplatser. Vi har lokaler på flera ställen i Köpenhamn och andra platser på Själland. Vi har säkert också en plats nära dig. Få en överblick över dem längst ner på webbplatsen.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande