Macbook Pro reparation och support
Är din Macbook Pro trasig eller behöver du byta ut en eller flera delar? Vi erbjuder snabb reparation av Macbook Pro till bra priser.

Macbook Pro-reparation i Malmö och Danmark

Macbook Pro är en favorit för många när det gäller att välja en arbetsdator eller bara en dator med extra bra specifikationer. En Macbook Pro ska hålla i många år. Det här är något vi på GladTeknik kan hjälpa till med. Vi reparerar Macbook Pro snabbt och till bra priser. I nio av tio fall kan vi faktiskt reparera en Macbook Pro på 24 timmar. Det är något som våra kunder verkligen uppskattar, eftersom standarden för många andra datorreparatörer är en reparationstid på flera veckor och ibland mer än en månad. Vi vill förändra det och det är därför vi är mycket engagerade i snabb och kompetent service till bra priser – även när det gäller Macbook Pro-datorer.

Felsökning och offert

Vi erbjuder grundläggande hantering eller utökad felsökning och priserbjudanden från vår verkstad i Danmark. Så om du vill få en uppfattning om vad din dator misslyckas med, vad som krävs för att få den reparerad och vad den kommer att kosta, kontakta oss. Förutom Macbook Pro erbjuder vi också reparation av andra Apple-datorer.

Macbook Pro, Mid 2015

Mac reparation

Typiska Macbook Pro-reparationer

Ingen uppgift är för liten eller för stor, så om din dator misslyckas med något rekommenderar vi att du kontaktar oss för ett specifikt erbjudande. Vi löser alla typer av fel och IT-problem – några av de vanligaste uppgifterna vi löser med Macbook Pro-datorer är:

Behöver du reparera Macbook Pro?

Om du behöver hjälp med din Macbook Pro är vi redo att hjälpa till. Boka tid online eller kontakta oss via telefon eller post – vad som helst som passar dig bäst. Då skickar vi ett bra erbjudande till dig.”Jag fick GladTeknik att byta batteri i min Macbook Pro. Priset var riktigt bra och uppgiften löstes på några timmar. Det är fantastiskt när du använder datorn för ditt arbete. Förra gången jag hade en Macbook Pro i en verkstad var jag på ett annat företag, där jag var tvungen att vänta över en månad för att få tillbaka den. Jag kommer alltid att använda GladTeknik i framtiden!“


5 / 5 stjärnor

Simon