iPad 9.7” reparation
Är din iPad 9.7" trasig och i behov av reparation? Vi erbjuder expressreparation av iPad 9.7" till bra priser i Köpenhamn och på hela Själland.

iPad 9.7” reparation

iPad 9.7” är – tillsammans med iPad mini modellerna – bland de minsta iPads på marknaden. Vi har att göra med en både lätt och kompakt surfplatta som kan användas för en mängd olika ändamål. Flera iPads har en 9.7” skärm – det gäller bl.a. flera iPad Air modeller och en iPad Pro modell. Oavsett vilken modell du äger, kan du få enheten reparerad om den är trasig.

Vi kan bl.a. hjälpa till med skärmbyte och batteribyte, liksom vi erbjuder reparation av kamera, baklock och mycket annat.

Expressreparation av iPad 9.7” (flera modeller och generationer)

GladTeknik är platsen där du snabbt kan få din iPad 9.7” reparerad om den har skadats. Vi erbjuder nämligen expressreparation. I över 90 % av alla ärenden kan vi erbjuda en behandlingstid på under 24 timmar. Lämnar du in din iPad 9.7” för reparation hos oss, tar det därför inte lång tid innan du kan hämta enheten igen.

Vi strävar efter att ha nödvändiga reservdelar i lager, så att du snabbt kan få bytt skärm eller batteri om det är en av dessa delar som har gått sönder på din surfplatta.

iPad 9.7” reparation

Skärmbyte på iPad 9.7”

Vi rekommenderar alltid att försöka förebygga skärmskador. Det kan du t.ex. göra genom att montera ett skydd på din iPad 9.7”. Dessutom kan du använda skärmskydd av en viss kvalitet. Du kan dock tyvärr inte skydda skärmen så bra att du kan vara 100 % säker på att en skärmskada inte kan uppstå. Vid fall kan skärmen spricka eller bli repad – även med skydd och skärmskydd.

Om det har uppstått ett behov för ett skärmbyte på din iPad 9.7” på grund av repor eller sprickor i skärmen, kan du kontakta oss. Vi byter då skärmen så snabbt som möjligt.

Batteribyte på iPad 9.7”

Det krävs generellt mycket för att slita ut en iPad 9.7”. Vid frekvent användning under flera år i rad är det dock helt normalt att tecken på slitage kan kännas. Bland de delar som slits är det bl.a. omöjligt att komma runt batteriet. Batteritiden kommer nämligen vanligtvis att försämras när du har använt surfplattan i flera år.

Det är dock enkelt att förlänga livslängden på en iPad 9.7” genom att utföra ett batteribyte. Ett nytt batteri kommer nämligen att göra underverk om batteritiden är låg.

Många andra reparationer

Ovan har du fått exempel på de reparationer som vi erbjuder.

Du har dock även möjlighet att boka tid för andra reparationer om du äger en iPad 9.7”. Få t.ex. baklocket, kameran eller en helt tredje del reparerad. Vi kan också åtgärda andra fel och skador.

Få en offert på en iPad 9.7” reparation

Det lönar sig i allmänhet alltid att reparera en iPad 9.7” istället för att byta ut den mot en ny surfplatta. Det är särskilt fördelaktigt eftersom våra priser är mycket rättvisa och konkurrenskraftiga. Vill du veta hur billigt en reparation kan göras, kan du inhämta en offert genom att ringa eller skriva till oss. Det är helt förbehållslöst.

Vi har flera verkstäder och inlämningsställen

Vi erbjuder reparation av iPad 9.7” till både privatpersoner och företag i ett större geografiskt område. Eftersom vi har en mängd verkstäder och inlämningsställen kan vi erbjuda reparationer till konsumenter i hela Köpenhamn och på resten av Själland.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande