iPhone 13 reparation
Är din iPhone 13 trasig och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 13 till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.
iPhone 13 reparation 1

iPhone 13 Pro

Problem med din iPhone 13 Pro? Vi kan hjälpa!

Läs mer
iPhone 13 reparation 2

iPhone 13 Pro Max

Problem med din iPhone 13 Pro Max? Vi kan hjälpa!

Läs mer
iPhone 13 reparation 3

iPhone 13 Mini

Problem med din iPhone 13 Mini? Vi kan hjälpa!

Läs mer

Reparation av iPhone 13

iPhone 13 slår de flesta andra smartphones på marknaden när det kommer till batteriets storlek, kamerans kvalitet, skärmens uppdateringshastighet m.m. Det är därför inte förvånande att den har sålt i många exemplar sedan lanseringen 2021.

Har du varit nöjd med din iPhone 13 men är den nu trasig? Vi kan se till att den blir som ny igen med en reparation av högsta kvalitet. Vi erbjuder reparationer för både privatpersoner och företag i Köpenhamn och på resten av Själland.

Vi är specialister på att reparera iPhone 13

Vi har många års erfarenhet av att reparera mobiltelefoner och surfplattor, vilket innebär att vi har reparerat de flesta mobiltelefoner oavsett märke. Vi har bl.a. stor erfarenhet av att reparera iPhone 13, så om du behöver reparation av denna modell, kan vi klara det.

Våra tekniker har en djupgående kunskap om iPhone 13 och enhetens delar, så vi kan snabbt lokalisera problemet och lösa det. Vi har också de verktyg och reservdelar som behövs för att reparera denna iPhone. Du kan känna dig 100% trygg med att få din iPhone 13 reparerad hos GladTeknik.

iPhone 13 reparation 4

iPhone 13 reparation 5

Reparation av skärm på iPhone 13

Du kan, i ett ögonblicks ouppmärksamhet, tappa din iPhone 13, och om den landar illa, kan skärmen spricka. Det är otur, och det kan drabba alla.

Har du en iPhone 13 med en krossad skärm, boka då tid för reparation av skärmen. Då behöver du inte längre vara besvärad av att skärmen är defekt. Vi strävar efter att ha kompatibla skärmar i lager, så vi snabbt kan byta ut skärmen.

Förutom framskärmen erbjuder vi att byta bakstycket, om det är trasigt.

Reparation av batteri i iPhone 13

Din kärlek till din iPhone 13 kan bli utmanad om batteriet i enheten inte längre är så effektivt som det har varit. Kanske har du varit van att bara ladda mobilen en gång om dagen eller varannan dag, men nu behöver du ladda den flera gånger om dagen. Det är naturligtvis frustrerande, men lyckligtvis finns det en lösning på det.

Med en batterireparation kan du få tillbaka den goda batteritiden.

Vad kostar reparationerna?

Vi har inte publicerat en prislista på vår hemsida. Däremot kan du få priserna bara genom att kontakta oss. Vi kan kontaktas både via telefon och e-post.

Vill du veta hur snabbt vi kan reparera din iPhone 13, är du också välkommen att kontakta oss per telefon eller via e-post. Du kan också skapa ditt ärende på vår hemsida.

Du kan förlänga din iPhone 13:s livslängd med en reparation

Det är alltid svårt att säga något konkret om hur länge en iPhone 13 håller. Det beror på hur mycket du använder den och hur väl du tar hand om den.

En sak är dock säker: du kan i många fall förlänga mobilens livslängd genom att få den reparerad om den går sönder. Din iPhone 13 är t.ex. inte värdelös bara för att batteriet är svagt och dåligt. Får enheten ett nytt batteri kan den förmodligen användas i flera år till. Vänta därför med att kassera din mobil tills du har fått den undersökt, för att se om det är möjligt att reparera den. Det är det i de flesta fall.

Frågor och svar

Varför lämna över reparation av en iPhone 13 till en professionell tekniker?

iPhone 13 är inte en smartphone du själv bör försöka reparera. Även om det kan vara frestande att göra det själv för att spara pengar, kan det sluta med att bli ett dyrt beslut. Det finns nämligen en risk för att förvärra enhetens skick om reparationen inte görs korrekt. Låter du en professionell tekniker ta hand om reparationen av din iPhone 13, kan du känna dig trygg, med vetskapen att teknikern har utfört samma typ av reparation många gånger tidigare.

Hur skyddar jag min iPhone 13 mot skador?

Vill du undvika att behöva lämna in din iPhone 13 för reparation oftare än absolut nödvändigt, bör du se till att ta väl hand om den. Några av de mest effektiva åtgärderna är att montera både skal och skärmskydd. Då kan du förebygga de flesta fysiska skador.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande