iPhone 13 Pro reparation
Är din iPhone 13 Pro trasig och behöver repareras?
Vi erbjuder expressreparation av iPhone 13 Pro till bra priser i Köpenhamn och i resten av Själland.

Reparation av iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro är i eliten när det kommer till smartphones. Apple har kommit med en fantastisk smartphone som ger toppmodellerna från de andra populära märkena en match. Fördelar inkluderar bra prestanda, lång batteritid och ett mycket väl fungerande kamerasystem.

Även en mobil med så många fördelar håller inte för evigt, och det kommer över tid att uppstå ett behov av reparationer. Hos GladTeknik kan du t.ex. få skärmen eller batteriet på din iPhone 13 Pro reparerat.

Professionell reparation av iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro är inte en mobil som man bör reparera utan rätt erfarenhet och expertis. Du riskerar att göra mer skada än nytta och kan förlora rätten till garanti och försäkring om du ger dig i kast med reparationen på egen hand. Vill du undvika det bör du få den reparerad av en professionell hos GladTeknik.

Våra tekniker har många års erfarenhet av iPhone 13 Pro-reparationer, så vi kan utföra alla reparationer snabbt och säkert. Kom förbi oss om din mobil har en trasig skärm, ett defekt batteri, ett krossat baklock eller något annat.

iPhone 13 Pro reparation 1

iPhone 13 Pro reparation 2

Byte av skärm på iPhone 13 Pro

De flesta ägare av smartphones känner till det. Ena ögonblicket har man sin mobil i handen och full kontroll över den, och nästa ögonblick glider den ur handen och faller i hög fart mot golvet. Därifrån är det bara att hålla tummarna för att mobilen inte landar olyckligt och skärmen går sönder.

Om skärmen på din iPhone 13 Pro är trasig, måste den bytas. Vi kan byta både framskärmen och baklocket om de är skadade.

Byte av batteri i iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro håller strömmen bättre än de flesta andra smartphones, men det betyder inte att batteriet inte kan bli trögt över tid. Du kan ofta använda din mobil även om batteriet har blivit trögt, men det är en fördel om din iPhone 13 Pro kan prestera en lång batteritid. Saknar du den goda batteritiden du hade från början bör du byta batteri.

Vi tar ut det gamla, tröga batteriet och monterar ett nytt, så att du kan få maximal glädje av din iPhone 13 Pro igen.

Vi har bra priser, kort väntetid och bra service

Letar du efter argument för att få din iPhone 13 Pro reparerad hos GladTeknik? Då ska du läsa vidare. Det finns flera goda skäl att lita på oss.

Bland de goda skälen kan nämnas våra bra priser på alla reparationer. Vill du veta vad t.ex. ett skärmbyte eller batteribyte kostar, bör du kontakta oss.

Kort väntetid är en annan fördel med att få reparationer gjorda hos oss. I 9 av 10 fall reparerar vi din mobil på under 24 timmar.

Bra service är en självklarhet hos oss. Vi ger samma goda service till både nya och befintliga kunder, och vi tar väl hand om din iPhone 13 Pro. Vi är alltid tillgängliga om du har frågor.

Det lönar sig att få din iPhone 13 Pro reparerad

Är du i en situation där du antingen måste slänga din iPhone 13 Pro eller få den reparerad, bör du veta att en reparation ofta är det bästa och billigaste alternativet.

En ny smartphone kan vara dyr, och även om reparationer inte är gratis, är priset på en ny mobil mycket högre än priserna på vanliga reparationer.