iPad 3 reparation
Är din iPad 3 trasig och behöver repareras?
Vi erbjuder expressreparation av iPad 3 till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av iPad 3

iPad 3 är en äldre modell som lanserades 2012. När den lanserades var det särskilt den förbättrade skärmen, den snabba processorn och den uppgraderade kameran som var i fokus. iPad 3 är inte längre den bästa iPaden baserat på varken skärmkvalitet, hastighet eller kamera, men det är fortfarande en förnuftig surfplatta.

Om du har en iPad 3 som är skadad eller defekt, låt den inte ligga och samla damm i lådan. Våra tekniker kan göra den så gott som ny, oavsett om den behöver ett nytt batteri, en ny skärm eller något helt annat.

GladTeknik reparerar iPad 3 på attraktiva villkor

iPad 3 finns inte längre på hyllorna i de vanliga elektronikaffärerna. För dig som redan har en iPad 3 gäller det att ta hand om den så att du kan njuta av den så länge som möjligt. Om det uppstår fel eller skador på din surfplatta kan du vända dig till oss. Vi reparerar din iPad 3, oavsett vilket fel eller skada den har.

GladTeknik erbjuder, som rubriken avslöjar, reparation av iPad 3 under fördelaktiga villkor. Vi erbjuder bland annat några av marknadens bästa priser, och vår reparationstid är kort. Som utgångspunkt reparerar vi din surfplatta inom 24 timmar – det händer i 9 av 10 fall. Vi reparerar skärm, bakstycke, kamera, mikrofon, batteri osv.

Reparation av skärm på iPad 3

iPad 3 var en stor framgång när den kom ut på marknaden för över tio år sedan. Den såldes i flera miljoner exemplar på några dagar. Apple fick beröm för att ha utrustat den nya iPaden med en fantastisk Retina-skärm. Retina-skärmar är mycket populära, men tyvärr kan de lätt gå sönder.

Om din iPad 3 har varit en tur på golvet och skärmen har gått sönder, beställ en skärmreparation hos oss. Vi kan snabbt byta skärmen på en av våra verkstäder.

Reparation av batteri i iPad 3

Är du nöjd med din iPad 3, men har du de senaste åren märkt att din surfplatta har fått sämre batteritid? Det beror förmodligen på att batteriet är utslitet. Det är naturligt efter flera års användning.

Har batteriet i din iPad 3 gjort sitt, och är det dags att byta det, kan du få hjälp av våra tekniker. Vi erbjuder batterireparationer till attraktiva priser.

Vad kostar en reparation av iPad 3?

Som nämnt erbjuder vi reparation av iPad 3 på attraktiva villkor. Vi är konkurrenskraftiga på priset. Vill du få din iPad 3 reparerad utan att spendera en förmögenhet, är GladTeknik ett bra val.

För att få en konkret pris för en reparation måste du kontakta oss.

Du kan skapa ditt ärende i förväg

Vill du komma före i kön och få din surfplatta reparerad så snabbt som möjligt? Skapa ditt ärende hemifrån. Det kan du göra på några minuter via vår hemsida. Gör du det får du snabbare tillbaka din iPad 3.

Här kan du lämna in din iPad 3 för reparation

Vi har en rad verkstäder och inlämningsställen i Köpenhamn och på flera platser på Själland. Du hittar alla våra adresser längst ner på hemsidan.

Frågor och svar

Var kan jag få min iPad 3 reparerad?

Du kan få din iPad 3 reparerad hos GladTeknik, oavsett om det är batteriet, skärmen eller något helt annat som är fel. Vi har stor erfarenhet av att reparera iPad 3, så vi kan förmodligen också reparera din surfplatta om den är trasig.

Hur är möjligheterna att rädda en vattenskadad iPad 3?

Det finns i princip goda möjligheter att rädda en vattenskadad iPad 3. Ju snabbare du får in enheten för reparation, desto större är chansen att rädda den. Genom att utföra en felsökning kan vi klargöra hur omfattande skadorna är.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande