iPad mini reparation
Är din iPad mini trasig och behöver repareras?
Vi erbjuder expressreparation av iPad mini till bra priser i Köpenhamn och i resten av Själland.

Reparation av iPad mini

iPad mini-serien har mer än ett decennium bakom sig. Serien lanserades 2012 och har varit en hit sedan dess. I skrivande stund (januari 2023) har det blivit sex generationer, och fler kommer förmodligen i framtiden. Om du också letar efter en iPad som du enkelt kan ta med dig på språng, är iPad mini ett bra alternativ.

Även om flera av de äldre iPad mini-modellerna inte längre finns på hyllorna, kan de befintliga enheterna repareras om olyckan är framme. Vi har i flera år reparerat de små och praktiska iPads, så vi är vana vid att hantera både skärmskador, defekta batterier osv.

Stor erfarenhet av reparation av iPad mini (alla sex generationer)

iPad mini lanserades, som sagt, 2012. Sedan dess har mycket hänt och nya mini-modeller har sett dagens ljus. Oavsett om din iPad är från den ena eller den andra generationen, kan vi reparera den. Vi erbjuder reparation av följande generationer:

  1. generation från 2012
  2. generation från 2013
  3. generation från 2014
  4. generation från 2015
  5. generation från 2019
  6. generation från 2021

Du kan alltid kontakta oss för hjälp med att ta reda på vilken generation din iPad mini är, om du inte är säker på det.

Boka tid för en reparation idag och dra nytta av vår långa erfarenhet och stora expertis.

Är skärmen på din iPad mini repad eller spräckt?

iPad mini är utrustad med en 7,9” eller 8,3” skärm. Det är en modest skärmstorlek, men det kan vara praktiskt.

Även om skärmen är liten, och enheten därför är lätt att hantera, kan du vara olycklig att tappa den. Om du tappar den och den landar olyckligt, kan skärmen få repor eller mer omfattande skador. Det kan skapa ett behov av att byta ut skärmen. Det klarar vi naturligtvis. Du kan också få bytt bakstycket om det är trasigt.

Är batteriet i din iPad mini blivit dåligt?

Du använder förmodligen din iPad mini ofta och under många timmar åt gången. Om det stämmer, är det också förväntat att det efter ett tag kommer att märkas på batteritiden. Enheten blir sämre på att hålla laddningen och vid något tillfälle kanske du bestämmer dig för att byta batteriet.

Ska vi byta batteriet i din iPad mini? Lämna då in surfplattan för reparation på en av våra verkstäder eller inlämningsställen i Köpenhamn eller någon annanstans på Själland. Längst ner på hemsidan hittar du alla våra adresser.

Vattenskadad iPad mini

iPad mini är inte en vattentät surfplatta. Du kan därför hamna med en vattenskadad enhet om du är olycklig att spilla kaffe, vatten eller andra vätskor på den. Vattenskador kan också uppstå om du tappar din iPad mini i toaletten.

Större mängder vätska kan skada din iPad mini, men var uppmärksam på att skadorna ofta kan åtgärdas. Låt oss titta på enheten för en bedömning av omfånget.

Vi utför ofta reparationen inom 24 timmar

Du är van vid att alltid ha din iPad mini i närheten, och därför vill du inte vara utan den längre än absolut nödvändigt. Det förstår vi, och av samma anledning gör vi allt vi kan för att hålla ner väntetiden. I 9 av 10 fall utför vi reparationen inom 24 timmar.

Vad kostar reparationen av en iPad mini?

Vill du gärna ha din iPad mini reparerad, men vill du först känna till priset för reparationen? I så fall ska du inte tveka att skriva eller ringa till oss. Så beräknar vi priset.

Frågor och svar

Varför fungerar inte min iPad mini?

Det kan finnas många mer eller mindre bra förklaringar till att din iPad mini inte fungerar. Det kan t.ex. vara att den har drabbats av en vätskeskada, att batteriet är dött, att skärmen är spräckt eller något helt annat. Våra tekniker kan naturligtvis undersöka vad enheten lider av, om du lämnar in den på vår verkstad.

Vad krävs för att reparera en iPad mini?

Det krävs rätt tekniska kompetenser samt tillgång till rätt utrustning och de rätta reservdelarna för att reparera en iPad mini. Vi avråder privatpersoner från att försöka reparera enheten själva, eftersom enheten kan skadas om det inte görs korrekt. Lämna istället in reparationen till en av våra duktiga tekniker hos GladTeknik.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande