Skadad dator
När en dator tappas kan den gå sönder både externt och internt. Det är viktigt att reparera de skadade delarna. Låt oss se till att din dator överlever olyckan.

Har du skadat din dator?

Det kan hända även den bästa – att man tappar datorn. Speciellt bärbara datorer som man flyttar på flera gånger om dagen är i risk att bli tappade. Den kan släppas på golvet hemma eller på kontoret, tappas nerför trappor, tappas på kakel eller kullersten eller till och med tappas ut genom fönstret. Skadans omfattning i en sådan incident varierar från fall till fall. Hur illa fallet av datorn är beror på saker som höjden den tappas från, vinkeln den landar på, vilket material själva datorn är gjord av, om det fanns en skyddskåpa på den, om datorn var i en väska, etc.
För stationära datorer kan datorn falla ner från bordet och gå sönder.

Även om datorn på utsidan verkar ha överlevt fallet kan det finnas komponenter inuti den som har gått sönder eller lossnat. Jag antar att du märker något som du vanligtvis inte kan se innan datorn öppnas. Men om du har problem med din dator efter att den har tappats kan det vara orsaken. I ett sådant fall är det viktigt att få en professionell att titta på det och se vad som behöver repareras.

Ring oss om du är osäker på om din dator är defekt +45 41 33 34 35 – då kommer vi att ge dig råd.

tabt computer
GladTeknik i Köpenhamn

Vilken hjälp erbjuder vi när du har skadat din dator?

När skadan har skett och en reparation behövs har du åtminstone kommit till rätt ställe. Vi reparerar många datorer som går sönder varje dag av olika skäl, inklusive datorer som är tappade eller har ramlet, särskilt MacBooks. Oavsett anledning och vad som krävs för att lösa det kan vi hjälpa dig. Vi hjälper till med bland annat:

  • Byte av skadad skärm
  • Reparation av invändiga gångjärn
  • Reparation eller byte av skåp
  • Byte av tangentbord eller tangenter
  • Byte av skadat batteri
  • Reparation av strömförsörjning eller laddningsuttag
  • Kloning och byte av hårddisk

Slutligen, om din dator behöver en annan typ av reparation som inte nämns ovan, låt det inte hindra dig från att kontakta oss – vi är redo att svara på dina frågor.

Har du tappat din dator och behöver hjälp?

Klicka på vår bokningssida och skapa ditt ärende. Sedan undersöker vi din dator och ger ett erbjudande om vad som behöver repareras.
Min dator gick i udu på en tråkig torsdag och jag bestämde mig för att ringa Gladteknik efter att ha provat det själv, de var snabba att komma ut och titta på det trots att tekniker faktiskt hade ledigt och satt med sin familj. Teknikern satt med min dator i drygt 45 meter varefter vi bestämde oss för att det var lättast om teknikern tog hem skrivbordet hem, efter en dag fick jag ett mejl med vad som kunde ha gått fel och leverans av PC 5/5 stjärnor härifrån till sätta sina kunder först, snabb service med ett leende och en bra chatt. Tack för hjälpen, GladTeknik.


5 / 5 stjärnor

Marius Jasinske