Inköp av gamla datorer

Har du en dator som du inte längre använder? Sälj den till oss.
Vi köper upp föråldrade och defekta datorer från både privatpersoner och företag till ett värde av upp till 4.500 SEK.
Kontakta oss för ett erbjudande på din dator.

Så enkelt är det

1. Lämna in din dator

Lämna in datorn på vår verkstad i Hvidovre. Du kan också skicka den med posten.

2. Vi värderar den

Vi tittar på din dator och bedömer vad den är värd. Därefter får du ett erbjudande om vad vi är villiga att betala för den.

3. Du får pengarna

Om du accepterar erbjudandet behåller vi din dator och överför pengarna inom 24 timmar på vardagar.

Din gamla dator är pengar värd.

Har du en gammal eller defekt Mac eller PC som du inte använder längre? Kanske för att den har blivit för långsam för dina behov eller har ersatts av någon annan anledning? Då kan du överväga att sälja den till oss.

På GladTeknik bryr vi oss mycket om miljön och köper upp gamla och föråldrade datorer, eftersom de ofta innehåller reservdelar som fortfarande kan användas. Det är en fördel både för dig och för oss. Vi köper alla typer av datorer. Speciellt efterfrågade är datorer som är tappade eller har vätskeskador och är under 5 år gamla. Priset bedöms från fall till fall, eftersom det finns stor variation i modell, typ, skick, ålder osv., och vi betalar upp till 4.500 SEK.

Därför kommer du, efter att ha lämnat in din dator, att få ett erbjudande för din dator som du kan välja att acceptera eller avböja. Om du säljer din dator till oss, överförs pengarna direkt till ditt konto inom ett par vardagar.

Om du vill skicka din dator med posten

Om du inte har möjlighet att personligen lämna in din dator hos oss och istället vill skicka den med posten, bör du vara medveten om att det sker på egen risk. Vi rekommenderar att du förpackar din dator extra väl för att undvika skador. Kom ihåg att bifoga ditt fullständiga namn, e-postadress, telefonnummer, adress och en kopia av foto-ID.

Reparation af computere i Köpenhamn

Vill du sälja din dator?

Om du vill sälja din dator kan du skapa ett ärende genom att klicka på knappen där du kan fylla i ett formulär. Sedan kan du bara komma förbi med datorn.

Fördelar med att sälja din begagnade dator till oss

Vi raderar all data

Våra tekniker rensar din dators hårddisk från all data. Det innebär att inga data, e-post, program eller dokument hamnar i andras händer.

Vi prisjämför de flesta

åra priser matchar eller överträffar de flesta konkurrenters. Hos oss får du ett bra pris för din gamla dator.

Du får pengar för gammal elektronik

Det är dyrt att köpa ny elektronik. Genom att sälja din gamla dator till oss får du en summa som du kan använda till det nya du vill köpa.

Du hjälper miljön

Elektronikskrot är skadligt för miljön. Se till att din uttjänta dator får nytt liv och återanvänds så mycket som möjligt.

Viktig information:

 • Vi köper begagnade och defekta datorer till ett värde av högst 4.500 SEK. Priset bedöms från fall till fall.
 • De datorer vi är mest intresserade av är defekta datorer som är mindre än fem år gamla.
 • Vi köper inte datorer som är äldre än åtta år.
 • Produkten ska vara fulladdad innan du kommer till butiken.
 • För att få det bästa priset ska du ta med all originaltillbehör (laddare, kontroller, kvitto osv.).
 • Vi förbehåller oss rätten att neka att köpa datorer. Varje dator bedöms separat.
 • Om du väljer att skicka din dator med posten, ska den skickas till GladTeknik A/S, Arnold Nielsens Boulevard 71, 2650 Hvidovre.
 • Observera att frakt med posten sker på egen risk, och att datorn måste vara väl förpackad. Du står för fraktkostnaden – även returfrakten om vi avvisar att köpa din dator.
 • Kom ihåg att bifoga ditt fullständiga namn, e-postadress, telefonnummer, adress och kopia av foto-ID.
 • Du kan inte ångra försäljningen när du väl har accepterat erbjudandet.
 • Vi köper enligt begagnadvaruschemat.
 • Vid inlämning av datorn registrerar vi dig i vårt system som den faktiska ägaren av datorn och tar en kopia av ditt foto-ID.

Frågor och svar

Hur mycket kan jag få för min begagnade dator?

Vi köper upp både defekta och föråldrade datorer till ett värde av upp till 4.500 SEK. Hur mycket du kan få för din gamla dator beror på vilken modell det är, vilket skick den är i osv. Vi ger dig ett erbjudande om vad vi är villiga att betala för den, och du kan sedan säga ja eller nej.

Varför sälja din föråldrade dator?

Det finns flera goda skäl att sälja en föråldrad och eventuellt defekt dator. Inte nog med att du kan tjäna lite pengar på en dator som du ändå inte använder, du gör även något bra för miljön. Din gamla dator återanvänds nämligen helt eller delvis, vilket är till stor glädje för klimatet.