Apple Watch Series 5 reparation
Är ditt Apple Watch Series 5 trasigt och behöver repareras?
Vi erbjuder expressreparation av Apple Watch Series 5 till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 lanserades 2019 och har sedan sålts i ett otal exemplar. Kanske har du också köpt en modell av klockan, som erbjuder fördelar som Always-On-display, en bättre processor och mer minne. Batteritiden är dock densamma.

Om ditt smartur är en Apple Watch Series 5, kan du komma till GladTeknik när eller om behovet för reparation uppstår. Vi erbjuder de vanliga reparationerna, inklusive byte av glas och batteri. Vi täcker Köpenhamn och resten av Själland.

Professionell reparation av Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 är inte ett smartur som kan repareras utan rätt kunskap och erfarenhet. Klockan kan ta ytterligare skada om den inte repareras korrekt. Våra tekniker har den knowhow som krävs för att reparera ditt smartur på ett professionellt sätt, där inget lämnas åt slumpen. Vi har reparerat många smartur genom tiderna – och vi har naturligtvis också erfarenhet av Apple Watch Series 5.

Om du lämnar in ditt ur för reparation idag kan vi troligen reparera det inom 24 timmar. Det är med andra ord begränsat hur länge du måste vara utan ditt smartur.

Apple Watch Series 6 reparation

Apple Watch Series 5 reparation 1

Reparation av glaset på Apple Watch Series 5

Du kan göra olika saker för att förebygga skador på klockans glas. Du kan t.ex. ta av det när du ska göra något där det finns risk för att klockan kan utsättas för stötar och slag, exempelvis i sportliga sammanhang. Du kan också skydda glaset genom att använda skärmskydd.

Om olyckan redan är framme, och glaset på ditt Apple Watch Series 5 har blivit repigt eller har spruckit, kan våra tekniker byta ut glaset. Vi hanterar reparationen snabbt och till ett lågt pris.

Reparation av batteriet i Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 är svår att slita ut eftersom den är utvecklad för att kunna användas vid alla tillfällen och under många timmar i sträck. Klockans batteri håller dock inte för evigt, och kanske har du insett att batteriet i ditt ur behöver bytas ut snart.

Om du måste ladda ditt ur flera gånger om dagen är det dags att byta batteriet. Boka tid för reparation av batteriet hos oss.

Andra skador eller fel? Vi gör en felsökning

Om ditt Apple Watch Series 5 är trasigt, men det handlar varken om krossat glas eller ett defekt batteri, kan vi också hjälpa till. Om orsaken till problemet inte är synlig gör vi en felsökning. Därmed kan vi fastställa vad som behövs för att få klockan att fungera igen.

Få ett icke-bindande erbjudande för reparation av ditt smartur

Som bekant erbjuder vi olika reparationer av Apple Watch Series 5. Därför kommer priset också att variera från reparation till reparation. Vill du t.ex. veta vad det kostar att byta batteri eller glas på klockan, behöver du bara kontakta oss. Vi svarar också på andra frågor, exempelvis om reservdelar, väntetid etc.

Ditt Apple Watch Series 5 kan lämnas in för reparation nära dig

Om ditt Apple Watch Series 5 är trasigt, skulle det vara en fördel om du kunde få det reparerat snabbt. Det är möjligt om du väljer GladTeknik. Vi gör det enkelt för dig att lämna in ditt smartur för reparation, eftersom vi har en rad verkstäder och inlämningsställen på olika platser på Själland. Kanske ligger en av våra platser nära dig?

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande