Mac Pro reparation och support
Har du en Mac Pro som är trasig eller behöver en kärleksfull hand? Vi erbjuder snabb reparation av bland annat Mac Pro och andra Apple-datorer till bra priser.

Reparation av Mac Pro i Malmö och Danmark

Mac Pro är förmodligen Apples kraftfullaste dator. Den är gjord för absolut professionellt bruk, vilket också återspeglas i prisnivån. Det är därför din Mac Pro ska hålla i många år. Men precis som alla andra datorer kan en Mac Pro behöva repareras eller uppdateras, till exempel om den går sönder, får vätskeskador eller har blivit långsam. Oavsett problemet kan vi hjälpa dig. Vi har certifierade Apple-tekniker som reparerar Apple-datorer varje dag. Förutom hög kompetens har vi bra priser och snabb service. Vi löser de flesta uppgifter på en dag eller mindre. Undantaget är om det måste beställas hem specialreservdelar som inte finns i lager. Men oavsett behöver du inte vänta i veckor på att få tillbaka din Mac Pro – det är vettigt.

Grundläggande hantering och erbjudanden

I Danmark hittar du vår huvudverkstad, varifrån vi alltid erbjuder grundläggande hantering och ger dig en prisuppgift på uppgiften innan vi börjar med den. På så sätt undviker du obehagliga överraskningar och har ingen risk. Det är också en fördel om du inte vet exakt vad din Mac Pro misslyckas med eller vad det kostar att reparera. Förutom att reparera Mac Pro erbjuder vi också reparation av andra Apple-datorer.

Mac Pro reparation

Mac Pro-reparation 1

Vanliga Mac Pro-reparationer

För oss är ingen uppgift för stor eller för liten. Många av våra kunder vet inte exakt varför deras Mac krånglar, så de kommer till oss och får en grundläggande hantering och en prisoffert. Vi löser alla typer av fel och IT-problem – några av de vanligaste uppgifterna vi löser med Mac Pro-datorer är:

  • Reparation eller byte av hårddisk
  • Intern rengöring av damm och smuts
  • Dataåterställning
  • Hjälp med program och programvara
  • GPU-reparation
  • Vätskeskador
  • Reparation av strömförsörjning
  • Hjälp med OSX-operativsystemet

Behöver du reparera din Mac Pro?

Vi är redo att hjälpa dig med din Mac Pro, oavsett om du behöver reparation eller bara support. Boka tid online eller kontakta oss via telefon eller mail – välj det sätt som passar dig bäst. Då skickar vi ett bra erbjudande till dig.”Det kunde inte vara bättre. Levererade min äldre iMac 27 "när det hade blivit långsamt. Avtalat 24-timmars servicefönster för bara 300 DKK extra. Fick ny 2 TB SSD och 32 GB RAM i mycket konkurrenskraftigt pris, men när en LVDS-kabel retade eller var defekt, bytte de ut den gratis och inte tillräckligt med den. De hämtade den från leverantören eftersom det annars var 2-4 dagars leveranstid. Det har gått över alla förväntningar“


5 / 5 stjärnor

Lennart