Apple Watch Series 7 reparation
Är ditt Apple Watch Series 7 trasigt och behöver reparation?
Vi erbjuder expressreparation av Apple Watch Series 7 till bra priser i Köpenhamn och på resten av Själland.

Reparation av Apple Watch Series 7

Sedan oktober 2021 har det varit möjligt att köpa ett Apple Watch Series 7. Det är en möjlighet som många har tagit. Om du också har denna smartklocka kan du bland annat glädja dig åt att klockan laddas 33% snabbare än Apple Watch Series 6. Med andra ord är den tid du inte kan ha din smartklocka på handleden avsevärt förkortad.

Apple Watch Series 7 var vid lanseringen det mest robusta Apple Watch med sin starka stötdämpande framskärm. Att klockan är robust och slitstark innebär inte att den inte kan gå sönder. Skador och fel kan uppstå på vilken klocka som helst, och detta är inget undantag. Om din klocka är skadad eller defekt kan du få den reparerad hos oss av våra skickliga tekniker.

Få din Apple Watch Series 7 reparerad hos GladTeknik

GladTeknik är inte bara experter på reparation av iPhones och iPads. Vi reparerar många produkter från Apple, till exempel deras smartklockor. Det gäller både nyare och äldre modeller. Vi har stor erfarenhet av att reparera Apple Watch Series 7, så om du har ett exemplar av denna klocka och den är trasig, kom förbi oss.

Om olyckan är framme och glaset eller batteriet i din smartklocka behöver bytas kan du lämna in det för reparation på någon av våra verkstäder eller inlämningsställen. Då hanterar vi reparationen så snabbt som möjligt.

Apple Watch Series 7 reparation 1

Reparation av glaset på Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 är, som nämnt, utrustad med en stötdämpande framskärm. Det innebär att risken för att riva eller på annat sätt skada glaset genom stötar och slag är relativt låg. Glaset på denna smartklocka kan dock gå sönder om du är olycklig.

Om glaset på din Apple Watch Series 7 har skadats bör du boka tid för en reparation av glaset. Vi byter glaset till ett överkomligt pris och med kort väntetid. Vi använder enbart glas av högsta kvalitet.

Reparation av batteriet i Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 laddar snabbare än sin föregångare, men batteritiden är densamma: 18 timmar.

Batteriet i din smartklocka kommer sannolikt att vara funktionellt i flera år, men om du märker att batteriets effektivitet minskar kan en reparation av batteriet vara nödvändig.

Även om klockan är snabb att ladda, skulle det vara en fördel om det inte behöver laddas oftare än absolut nödvändigt. Laddar du din Apple Watch Series 7 flera gånger om dagen bör du få batteriet utbytt hos GladTeknik.

Priser på reparationer av Apple Watches

Vad kostar det att få Apple Watch Series 7 reparerad?

Vi kan inte ge ett konkret svar på frågan, eftersom priset beror på vilken reparation som ska utföras. Det gäller olika priser beroende på om det är batteriet, glaset eller något helt annat som ska bytas. För att få ett icke-bindande pris vänligen kontakta oss.

Reparation av Apple Watch Series 7 på under 24 timmar(*)

Ditt Apple Watch Series 7 sitter förmodligen på din handled dygnet runt eller nära nog. Du vill därför ogärna vara utan den under en lång tid om den måste repareras. Genom att få klockan reparerad hos oss drar du nytta av en kort reparationstid. Vi hanterar de flesta reparationer på under 24 timmar*.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande