PlayStation Reparation

Har din PlayStation behov för reparation?
Vill den inte starta eller låter den mycket?
Hos GladTeknik kan vi hjälpa dig!

Har din PlayStation slutat fungera?

Är det överhettning, blinkande lampor eller en icke-fungerande hårddisk? Oavsett om det är en PlayStation 1, 2, 3, 4 eller 5 du har otur med, kan vi hjälpa dig. Vi hjälper med alla typer av fel. Allt från stora till små, från de typiska till de mest obskyra problemen, kan GladTeknik hjälpa dig.

Hur lång tid tar reparationen?

Reparationstiden beror på vilken typ av enhet som har ett fel. Det kan ta allt från ett par timmar till flera dagar, men vi håller dig uppdaterad under processen.

Är det möjligt att reparera alla PlayStations? Även de gamla?

Det är sällan det inte går att reparera elektronik; det gäller också din PlayStation – oavsett ålder och modell.

PlayStation Reparation 1

PlayStation Reparation 2

Vi reparerar dessa modeller:

Det finns en rad olika modeller av PlayStations. Allt från den senaste (augusti 2022) PlayStation 5 till den bärbara PSP, men reparerar vi också de andra modellerna?

Här är exempel på vad vi arbetar med

 • PlayStation 5
 • PlayStation 4
 • PlayStation 3
 • PlayStation 2
 • PlayStation 1
 • PSP

Det kan kännas överväldigande om du inte är så tekniskt kunnig. Tveka inte att kontakta oss – så kan vi berätta om vi kan hjälpa.

Typiska problem

Som annan elektronik kan PlayStations ha fel. Det kan t.ex. handla om:

 • Överhettning
 • Skadade USB-portar
 • Funktionsfel på hårddisken
 • Blinkande ljus
 • Problem med programvara

Inte alla modeller får samma fel. Låt oss titta på din PlayStation och se vad som är fel och vad vi kan göra.

PlayStation Reparation 3

Frågor och svar

Varför fungerar inte min PlayStation?

Du har en PlayStation 1, 2, 3, 4 eller 5 som inte fungerar som den ska. Men du är osäker på vad det är som är fel med spelkonsolen. Om detta stämmer bör du lämna in den hos GladTeknik. Då kan vi göra en felsökning och på så sätt identifiera felen. Det kan till exempel vara att din PlayStation inte vill starta, att den låter mycket när du använder den, eller något helt annat. Vi identifierar problemet och löser det.

Var kan jag få min PlayStation reparerad?

Du bör, om du inte har den nödvändiga kunskapen och de rätta verktygen, inte själv reparera din PlayStation om den är trasig. I stället bör du låta en tekniker från vårt team hantera reparationen. Då kan du vara säker på att inget lämnas åt slumpen och att du får tillbaka din PlayStation i utmärkt skick. Vi har reparerat många PlayStations genom tiderna, och vi kan också reparera din.

Ska vi reparera din enhet?

Är du orolig att din enhet inte kan räddas? Kontakta oss – vi är alltid redo att hjälpa till. Klicka in på vår bokningssida, ring oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller fyll i kontaktformuläret. Då ger vi dig ett bra erbjudande